Kaupunkiuutiset

Elokuvissa: Pelastaja joutuu pakosalle

Salaisen palvelun agentti Banning ( Kuva: Jack English
Angel Has Fallen -elokuvassa salaisen palvelun agentti Banning (Gerard Butler) lavastetaan syylliseksi presidentin murhayritykseen. Kuva: Jack English

Angel Has Fallen

Ohjaus Ric Roman Waugh

Rooleissa Gerard Butler, Morgan Freeman, Danny Huston, Piper Berabo, Nick Nolte

 

Angel Has Fallen kuuluu sarjaan, jonka ensimmäisessä osassa Olympos on valloitettu. Yhdysvaltojen salaisen palvelun agentti Banning (Gerard Butler) pelasti presidentin terrori-iskulta. Toisessa osassa London Has Fallen oltiin samoissa tunnelmissa presidentin kanssa Lontoossa.

Ja nyt ollaan kolmannessa osassa Angel Has Fallen, jossa samat toimintaelokuvien kliseet jatkuvat. Edustajahuoneen puhemiehestä Trumbullista (Morgan Freeman) on tullut liberaali presidentti, joka päättää syrjäyttää yksityiset turvapalvelut armeijan tehtävistä. Nämä tietenkin yrittävät murhata presidentin, mutta Banning pelastaa hänet. Tämän jälkeen Banning lavastetaan koko iskuun ja hän joutuu pakenemaan.

Elokuvassa pahat ovat mustavalkoisia ja Banning traaginen sankari, joka taistelee niin menneisyytensä kuin unettomuutensa ja migreeninsä kanssa, perhekin vaatii osansa. Sarjan tyylin mukaan räjäytellään paljon. Toinen tähti tulee pienestä roolista Nick Noltelle. Hänet on mukava nähdä valkokankaalla ja hän myös osin pelastaa koko elokuvan.

 

* *

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset