Kaupunkiuutiset

Eniten keskiarvoaan korottavat saavat skootterin!

Hämeenlinnan peruskoulujen kahdeksannen ja yhdeksännen luokan syksyllä 2014 aloittavat nuoret haastetaan parantamaan koulumenestystään Sibeliuksen juhlavuoden kunniaksi Voita skootteri -kilpailuun.

Jean Sibeliuskaan ei ollut kouluaikoinaan aivan ”penaalin terävin” kynä. Mutta kun motivaatio löytyi, on loppu historiankirjoista luettavissa!

Voita skootteri -kilpailussa kannustetaan nuoria korottamaan keskiarvoaan. Vuoden 2014 kampanjassa Peugeot Streetzone skoottereita (Arvo: 2160 €) on jaossa neljä kappaletta, kaksi kumpaakin luokka-astetta kohden.

Jokainen, joka haluaa kilpailuun osallistua ja skootterin itselleen voittaa, aloittaa omatoimisesti todistusarvosanojensa korottamisen mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Ilmoittautumiskaavake löytyy osoitteesta www.hameenlinna.fi/nuoret. Ilmoittautumisaika kilpailuun sulkeutuu 15.9.2014 klo 12.

Osallistuja antaa järjestäjälle oikeuden tarkastaa annettujen tietojen paikkansa pitävyyden oppilaitoksilta. Kilpailuun osallistujat antavat myös järjestäjälle luvan tarkastaa toukokuussa 2015 oppilaitoksilta todistuksen keskiarvon voittajan selvittämiseksi. Mikäli useampi osallistuja päätyy samaan keskiarvon korotukseen, määrittyy voittaja lukuaineiden keskiarvojen korotuksen perusteella. Mikäli vielä tämän jälkeen voittajia on useampi, tulos arvotaan Hämeen poliisilaitoksen edustajan valvonnassa toisen skootterin arvonnan yhteydessä.

Kilpailun toivotaan innostavan ja motivoivan erityisesti niitä nuoria, joiden keskiarvo on lähtötilanteessa heikohko suhteessa oppilaan kapasiteettiin. Parasta kampanjassa on se, että jokainen siihen osallistuva ja keskiarvoaan korottava nuori voittaa vaikka ei skootteria saisikaan.

Kilpailussa ovat vahvasti mukana nimikkoskoottereillaan Sibeliuksen syntymäkaupunki säätiö, Hämeenlinnan kaupungin nuorisopalvelut, Kauppakeskus Goodman, Paikallinen skootterikeidas Hydrauliikka oy sekä Peugeot scooters.

Kilpailua tukemassa ovat myöskin, Koulutuskeskus Tavastia, HPK, Hämeenlinna-Vanajan seurakunta, Valmeka oy, Hämeen poliisilaitos sekä Ankkuritiimi.

Kotipaikkakunnasta riippumatta jokainen hämeenlinnalaisessa peruskoulussa lukuvuonna 2014-2015 kahdeksatta tai yhdeksättä luokkaa käyvä nuori voi osallistua kampanjaan.

Kampanja-ajatus kahdeksasluokkalaisille on se, että seiskaluokan kevättodistuksen ja kahdeksannen luokan päättötodistuksen kaikkien aineiden keskiarvoja verrataan keskenään.

Kampanja-ajatus yhdeksäsluokkalaisille on se, että kasiluokan kevättodistuksen ja peruskoulun päättötodistuksen kaikkien aineiden keskiarvoja verrataan keskenään.

Eniten keskiarvoa luokka-asteellaan parantanut nuori voittaa itselleen uuden Peugeot Streetzone -skootterin.

Lisäksi kummassakin sarjassa kaikkien kilpailussa mukana olevien keskiarvoaan vähintään 0,3 kymmenystä parantaneiden kesken arvotaan Peugeot Streetzone skootteri.

Skootterit luovutetaan ja arvotaan uusille omistajilleen koulujen päättäjäispäivänä Kesäloma Express 2015 tapahtumassa.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset