Firmaliiga

HPK - Ässät 10.1.

Ässät-ottelua ja HPK:n uuden kiekkovuoden alkua puntaroivat Aki Heikkilä Viihdepalvelu Heikkilästä ja Jani Koivusaari Kiwoista Autoista.

1 .Mitä toivot tai odotat HPK:n uudelta vuodelta?
2. Kuka tai ketkä vetävät Kerhosta ässän hihasta perjantain pelissä?
3. Oletko käynyt joskus kokemassa Porin Isonmäen kiekkohuumaa? Olisiko kiva, jos porilaisia tulisi sankoin joukoin Rinkelinmäellekin?

Aki Heikkilä:

1. Odotan vähän petrausta puolustamiseen, ja maalivahtipeliin voisi keskittyä. Voutilainen ei ole vielä yhtäkään nollapeliä pitänyt tällä kaudella. Reijolallekin pitäisi antaa kokemusta.
2. Puustisen toivoisin heittävän yhden tai kaksi maalia. Kunyk on ollut nyt vähän vaisu, joten hänelläkin voisi olla nyt vähän räväkämpi vuoden aloitus.
3. En ole kerennyt Isoonmäkeen asti. Totta kai olisi kiva, jos porilaisia tulisi Hämeenlinnaan. On paljon mielekkäämpää katsoa peliä paikan päällä, kun siellä on molempien kannattajia pitämässä ääntä.

Jani Koivusaari:

1. Odotan HPK:lta liikkuvaa, yleisöystävällistä peliä. Menoa ja liikettä vaan enemmän!
2. Miro Karjalainen kaivaa ässän hihasta. Saattaa tehdä maalinkin, ja jotain muutakin. Karjalainen on suosikkipelaajani, hänellä on kovuutta.
3. En ole käynyt koskaan Porin Isossamäessä. Olisihan se hyvä, että molemmille joukkueille on pelissä kannustajat. Se tuo tunnelmaa. Mitä enemmän on vieraskannattajia ja meteliä, sen mukavampi hallissa on olla.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Uusin Kaupunkiuutiset

19.9.2020

Fingerpori

comic

Päivän Hämeen Sanomat

20.9.2020