fbpx
Firmaliiga

HPK-ÄSSÄT 11.3.

Antti Wennström Asbestihanskasta, Juha Kortemaa Digital Office Companysta ja Juha Heinonen Taitoneliöstä arvioivat, säilyttääkö HPK:n asemansa kuuden parhaan sakissa.
Antti Wennström Asbestihanskasta, Juha Kortemaa Digital Office Companysta ja Juha Heinonen Taitoneliöstä

1. Miten kuvailisit jännitystä HPK:n kannalta nyt, kun jokainen piste sijoituksen kannalta on elintärkeä Uskotko pääsyyn neljän parhaan joukkoon runkosarjassa?
2. Ässät on menettänyt mahdollisuutensa pudotuspeleihin, mutta voiko se silti olla vaarallinen vastustaja?

Antti Wennström

1. Kotiedun mahdollisuudet ovat hyvät, kun HIFK kompuroi maalivahteihin ja Lukko vielä poissaoloihin. Hämeen seudun kotitalouksissa kannattaa jo varmistella saunan polttopuiden riittävyyttä, sillä kevät näyttää taas Kerhon kannalta vähintään pronssiselta. Monta mainiota ottelua tulossa vielä.
2. Ässien pelissä on Karri Kiven ja kehittyvien nuorten ansiosta järkeä, mutta HPK ottaa niukan voiton.

Juha Kortemaa

1. Kaikilla peleillä on merkitystä, kun erot ovat niin pieniä. Eli jännitettävää riittää loppuun saakka. Sekä pisteet että pistekeskiarvo näyttävät hyviltä, HPK on ehdottomasti neljän kärjessä.
2. Ässien tappiokierre alkaa olemaan melkoinen. Heillä ei ole kuitenkaan mitään menetettävää, eli halutessaan pystyvät pelaamaan paineettomasti. Aiemmat kohtaamiset ovat ratkenneet pienellä erolla, joten porilaiset voivat osoittautua sijoitustaan vaarallisemmiksi. Oranssi kuitenkin voittaa

Juha Heinonen

1. Mielestäni sijat 4–6 ovat HPK:lle täysin realistisia, säälipleijareihin ei pudota. Sen verran on eroa alempana oleviin ja muut pelaavat vielä ristiin. Ei oikeastaan jännitä, joukkue on kuitenkin pelannut nyt niin hyvin.

2. Yleensä joukkueille, joilla ei ole panosta, tulee ihmesuorituksia. Niitä ei voi väheksyä. Jos ei ole panosta, silloin niille jää kiusanteon rooli. Ässiä vastaan ei kannata soitellen sotaan lähteä. Siellä on ihan huippuvalmentaja takana. Uskon HPK:n voittoon..

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset