fbpx
Firmaliiga

HPK-ÄSSÄT 17.9.2021

HPK:n pärjäämistä Liigassa ja Ässien tulevaa kohtaamista pohtivat Marko Peltoniemi Hämeen Laatumuutoilta ja Esa Vanhakoski Pekolan Liikenteeltä
Marko Peltoniemi ja Esa Vanhakoski

1.HPK:n veikataan tällä kaudella sijoittuvan jopa Liigan viimeiseksi. Mitä mieltä olet näistä arvioista?
2.Näitkö HPK:n avauspelin Tapparaa vastaan? Mitä ajatuksia se herätti?
3.Kuinka tärkeää olisi nyt voittaa kotipelissä Ässät?

Marko Peltoniemi

1. Asiantuntijat ovat aina isolla heittomerkillä asiantuntijoita. Ei nuo arviot ihan oikein mene. Uskon HPK:n menevän jopa suoraan playoffseihin.
2. En valitettavasti päässyt avauspeliin paikalle, mutta seurasin radiosta. Tappara oli kova mittari, ja HPK:n peli oli ihan lupaavaa. Rosteri ei ollut nyt täydellinen, puuttui aika paljon kärkipelaajia. Osittain epäonnisesti Tappara pääsi rokottamaan. Mielestäni selkeämpi tason mittari on nyt Kärpät-peli, sen jälkeen nähdään, mihin suuntaan ollaan menossa. Kun vaan saadaan koko joukkue kasaan, uskon, että peli paranee. Aloituskin oli nyt parempi kuin viime kaudella.
3. Pitkiä tappioputkia ei saa tulla, ettei käänny kypärän sisään. Ässät varmaan kamppailee samoista sijoista HPK:n kanssa, senkin takia voitto siitä olisi tärkeä saada.

Esa Vanhakoski

1. Olen sen verran optimisti, että en usko HPK:n jäävän noin huonoille sijoille, mutta kaikkihan on mahdollista. Uskon, että HPK pärjää ainakin säälipleijareihin, ei se viimeiseksi jää.
2. Olin katsomassa Tappara-otteluun paikan päällä. Eka erä oli todella hienoa peliä. Pikkuisen kun pojat löytävät lisää rytmiä, koneet lähtevät kunnolla käymään. Koko pelikään ei ollut huonoa. On nähty huonompiakin vaihtoja ja eriä, joissa on ollut ihan hätääntynyt porukka tietämättä missä pitäisi olla. Kun vaan saadaan lisää minuutteja pojille ja kaverit vierellä tutuiksi, tulostakin varmaan rupeaa syntymään.
3.Sellaista kymmenen pelin tappioputkea ei saisi tulla kuin joskus on turpaan tullut. Toivotaan, että Ässiä vastaan saadaan kolme pistettä

 

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset