fbpx
Firmaliiga

HPK-Ässät PE 19.2.

Hyvään kotivireeseen päässyt HPK isännöi perjantain liigaottelussa Porin Ässiä. Kerhon pudotuspelikirin kannalta kriittistä ottelua pohtivat Autokeskuksen Markus Mäkitalo, Maanrakennus Laineen Tomi Venäläinen ja Kiinteistömaailman Mika Lounavuori.
Markus Mäkitalo, Tomi Venäläinen ja Mika Lounavuori

1) Joukkueiden välillä sarjataulukossa on reilusti toistakymmentä pistettä, mutta juuri Ässät on playoff-viivalla takaa-ajettavana. Miten isosta ottelusta puhutaan?
2) HPK on saalistanut täydet pisteet edellisistä kolmesta kotiottelustaan. Mistä tämä kertoo?
3) Ässien ylivoimasta löytyy liigakauden selvästi kovin maalintekijä, Sebastian Wännström. Mikä on resepti ruotsalaissnaipperia vastaan?

Markus Mäkitalo

1) Sellainen kirin paikka HPK:lla on nyt tulossa, että voittamisen eteen on pakko tehdä jotain. Toivottavasti onni on nyt kääntynyt ja voittovaihde on päällä.
2) Töitä on varmaan tehty sen eteen, ja se punainen lanka on löytynyt. Kun on rämmitty aika syvällä suossa, niin ehkä näiden voittojen myötä on löydetty se peli. Voitot ruokkivat voittoja.
3) Jääkiekko on joukkuepeli. Ässillä voi olla hyviä yksilöitä, mutta tässä pelissä ratkaisee se, että ollaan joukkueena hyviä.

Tomi Venäläinen

1) Se on periaatteessa kuuden pisteen matsi ja määrittelee loppukautta varmaan aika paljon.
2) HPK on löytänyt hyvän rytmin peliinsä. Viime aikoina on löytynyt tasaisuutta. Uskotaan, että se jatkuu Ässiäkin vastaan.
3) Lähdetään tiiviillä puolustuspelillä yrittämään hänen pimentämistään. Pelkällä hyökkäyspelillä ei varmaan pärjätä, eli pitää puolustaa kaveri pois paikoilta

Mika Lounavuori

1) Onhan tämä tietysti iso matsi, kuuden pisteen ottelu, jos HPK meinaa vielä playoffeihin nousta. Mutta kyllä HPK sen hoitaa, 3–2.
2) Joka ketju on saanut kehitettyä peliään, eivätkä vain ne kovimmat jätkät. Omaan päähän ei tule niin paljon maaleja, eli se kertoo jokaisen kentällisen tasaisuudesta.
3) Siinä onkin enemmän tekemistä. Peluutetaan vain parasta ketjua Wännströmin ketjua vastaan, eikä mitään puolustavimpia ketjuja. Kunhan HPK:n ykkönen tekee maalin enemmän kuin tämä snaipperi niin hyvä tulee.

 

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset