Firmaliiga

HPK - HIFK 5.2.

HPK:n helmikuuta ja tärkeää HIFK-peliä pureskelevat Antti Wennström Asbestihanskasta ja Mika Vuorinen Jäähdytinpalvelu M.Vuoriselta.

1. Vielä olisi aikaa hankkia lisää pelaajia ennen Liigan siirtorajaa (16.2.). Pitäisikö HPK:n tehdä niin ja mille pelipaikalle?
2. HIFK on juuri HPK:n edellä kuudentena sarjassa. Tulossa on vähän niin kuin 6 pisteen peli, eikö vaan?
3. Otto Paajasta ja Teemu Turusta ei nyt nähdä pelaamassa. Mitä mietteitä herättää nyt Paajanen, joka pelasi Kerhossa neljä kautta putkeen ilman poissaoloja?

Antti Wennström:

1. En näe, että HPK:ssa olisi selkeitä puutteita tai realistista tarvetta uusille pelaajille. Joukkue ei ole ihan viime kauden tasoinen, mutta mielummin se on suoritustasosta kiinni. Ehkä Vesalainen tai joku muu nuori kyky hyökkäykseen voisi olla hyvä lisä, jos vaikka pelaajia alkaa tippua kokoonpanosta.
2. Todellakin on 6 pisteen peli edessä. HIFK on muutenkin herkullisimpia joukkueita ja aina hyvä vihollinen. Aika monella on siitä monenvärisiä muistoja.
3. Ehkä hämeenlinnalaisten pitäisi mennä näyttämään myös sillä puolella Helsinkiin.

Mika Vuorinen:

1. Aika kapeahan HPK:n rosteri on. Ei paljon loukkaantumisia tarvita, kun ollaan lirissä. En silti kaipaa vahvistuksia, mutta en ole vastaan, jos joku löytyy. Kärpät-pelin nähneenä olisin sanonut, että puolustukseenkin tarvitaan vahvistusta, mutta kyllä maalintekijää kaivataan aina.
2. Tärkeä peli on edessä, nyt olisi pakko saada pisteitä, muuten HIFK ja muut karkaavat.
3. Urheilussa on välillä hyviä ja välillä huonoja kausia. Paajasellakin se on varmaan ihan sattumaa. Kiva olisi ollut heitä nähdä, mutta HPK:n kannalta ajateltuna heitä ei peliin kaivata.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset