fbpx
Firmaliiga

HPK-HIFK 18.2.

Jari Roive Flow Parkista ja Mika Alenius Hautauspalvelu Pramista veikkaavat, että se on HPK:n Patrick Harper eikä Hifkin Jere Innala, joka täräyttää perjantaina ylivoimamaalin tutun kuvion päätteeksi.
Jari Roive Flow Parkista ja Mika Alenius Hautauspalvelu Pramista

1. Mikä on sinun veikkauksesi, monenneksiko HPK sijoittuu runkosarjassa?
2. Kumpi tekee perjantaina ylivoimalla näyttävän maalin b-pisteeltä suoraan syötöstä, Kerhon Harper vai Hifkin Innala? Nähdäänkö pelissä monta maalia?
3. Mitä liigajoukkuetta ja miksi kannattaisit, jos ei HPK:ta oteta lukuun? Onko HIFK enemmän suosikki vai inhokki?

Jari Roive

1. Sanotaan, että HPK on kuudentena. Sillä on otteluita vieläkin pelattuna vähemmän kuin muilla.
2.HPK:n suuntaan ja kotiin päin laitetaan: Harper täräyttää. Tosi vähämaalisia pelejähän ovat olleet kaikki. Tiukkaa puolustamista on taas, eikä nähdä monta maalia pelissä. Veikkaan tulokseksi 2–1.
3. Varmaan Hifkin suuntaan laittaisin. Seuran brändillä ja kaikilla pelaajilla, jotka ovat siellä vuosien varrella olleet ja sieltä tulleet, on tietty statusarvo tekemisessä ollut aina. Siellä on ollut näyttäviä pelaaja- ja muita hahmoja, jotka ovat antaneet suomalaiselle jääkiekolle paljon vuosien aikana. Joukkueesta nousee tietynlainen fiilis, Nordiksen henki. Ja ovathan Hämeenlinna ja Helsinki vielä suht´ lähekkäin toisiaan

Mika Alenius

1. Haluan uskoa, että me ollaan kuudensia, se on ihan täysin mahdollista. Joukkueella on hyvä vire, ja sillä on se kolme peliä pelaamatta muihin verrattuna. Potentiaalia löytyy.
2. Totta hemmetissä se on Harper, täytyyhän sen olla. Olen veikannut tulokseksi 2 – 2, ja jatkoajalla HPK voittaa. Mahdottomasti ei nähdä maaleja, tulee tiukkaa pelaamista. Hifki todennäköisesti puolustaa hyvin siinä missä Kerhokin.
3. Kerho on itse asiassa minulle ensimmäinen kotijoukkue. Olen Keravalta kotoisin, ja nuorena halusin olla erilainen nuori, siksi kannatin Jokereita. En voi sanoa, että Hifki olisi inhokki, mutta ei se nyt suosikkikaan ole.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset