fbpx
Firmaliiga

HPK-HIFK 25.9.2021

HIFK:n vierailua Rinkelinmäelle odottelevat Pauli Alvinen Loimuasta ja Mika Lounavuori Kiinteistömaailmasta.
Pauli Alvinen ja Mika Lounavuori

1. Onko HPK:sta jo ehtinyt nousta esiin pelaaja tai pelaajia, joita on erityisen kiva seurata jäällä?
2. HIFK – punainen vaate vain sytyttäjä positiivisessa mielessä?
3. Miltä tuntuu nähdä Kerhon kasvatit Jere Innala ja jälleen myös Ruotsista Suomeen palannut Otto Paajanen Hifkin paidassa?

Pauli Alvinen

1. Ulkomaalaiskaarti on osoittanut paikkansa joukkueessa, ja Pihlströmin tuleminen on mukava asia, etteivät vahvistukset ole pelkästään Pohjois-Amerikasta. Myös maalivahtikaksikkoon on luottoa. HPK:n alku on nyt ihan erilainen kuin vuosi sitten, kun mentiin pohjamudassa.
2. Historian kautta ei ole mitään luurankoja kaapissa. HIFK on hyvä mittari tähän väliin. Heillä on pirun hyvä joukkue.
3. Ihan mielenkiintoista nähdä, miten he ovat porukkaan ja valmennukseen sopeutuneet. Oli hienoa , kun Otto tuli toissa kaudella käymään meidän hallissa ja banderollit toivottivat hänet tervetulleeksi. Molemmat ovat sen tyyppisiä pelaajia, että he pelaavat sydämellä eivätkä halua vahingoittaa vastustajaa. Mielelläni katselen heitä myös väärän värisissä paidoissa

Mika Lounavuori

1. En osaa sanoa HPK:n pelaajista paljonkaan, en ole seurannut niin tarkkaan. Kun Kontiolakin meni muualle, niin kukaan ei mielestäni ole vielä erottunut joukkueesta.
2. Kyllä Hifki on punainen vaate, aina. Se alkaa olla kärkipäässä siinä joukossa.
3. Hifkillä on budjetti suurimmasta päästä ollut jo monta vuotta. Ja nyt varmaan ovat tällä kaudella ennakkosuosikkien joukossa. Hyviä pelaajia ovat hankkineet

 

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset