fbpx
Firmaliiga

HPK-HIFK 30.10.

HPK isännöi viimeisessä kotiottelussaan ennen maaottelutaukoa perjantaina Helsingin IFK:ta. Tuttujen NHL-kykyjen antia pohtivat Betoniukon Timo Aaltonen ja Rakennuspalvelu Petterssonin Vesa Salonen.
Timo Aaltonen & Vesa Salonen

1. HPK hankki hiljattain kaksi uutta mutta tuttua NHL-lainapelaajaa, Emil Larmin ja Kristian Vesalaisen. Kuinka vahvasti luotat nimimiesten kääntävän Kerhon kelkan?
2. Loukkaantunut Jared McIsaac puolestaan kutsuttiin takaisin Detroitiin, ja puolustus näyttää taas parhaimmillaankin ohuelta. Riittääkö
pakkikalusto?
3. Suomen tämän syksyn NHL-kärkivaraus Anton Lundell iski HIFK:lle peräti neljä maalia SaiPan verkkoon viime lauantaina (kaksi rangais- tuslaukauksista). Miten pitkään uskot Lundellin vielä viipyvän liigajäillä?

Timo Aaltonen:

1. Luotto on kyllä kova. Heillä on sen verran vahvat näytöt aiemmilta HPK-kausilta. He tulevat varmasti luomaan uskoa ja herättämään joukkuetta.
2. Kyllä se huutaa ehdottomasti vielä yhtä kiekollista luottopakkia, jotta saataisiin enemmän tehokkuutta puolustukseen.
3. Vaikea sanoa, milloin ”rajat aukeavat”, mutta varmasti kaveria kosiskellaan nopeasti rapakon taakse. Se olisi ihan hyvä asia nuorelle pelaajalle päästä kehittymään isommissa ympyröissä. Tämä jäänee siis hänen viimeiseksi liigakaudekseen.

Vesa Salonen:

1. Rehellisesti sanottuna en yhtään. Mielestäni HPK:n tulokset ovat johtuneet muista asioista kuin maalivahdista ja yhdestä hyökkääjästä. (Maalivahti Daniel) Lebedeffille pitäisi antaa enemmän näytönpaikkoja. Tämä vain sekoittaa pakkaa vähän enemmän.
2. Sinne ei varmaan tarvita kuin neljä uutta pakkia. Tämänhetkisillä puolustajilla ei ole mitään jakoa, tai sitten se vain tuntuu siltä, koska Kerholla on ollut viimeiset pari kautta aika vahva pakisto. Puolustajat ovat liian hitaita, eikä kehitystä näytä tapahtuneen.
3. Uskon, että hän on Liigassa vielä tämän kauden, sillä eiköhän Florida anna hänen olla HIFK:ssa kauden loppuun. Kun koronatilanne rauhoittuu, hän varmaan lähtee Pohjois-Amerikkaan.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset