Firmaliiga

HPK - HIFK 4.1.

Kuinka Kerhon käy keväällä? Kevätkauden ensimmäistä peliä ennakoivat Arto Leinonen RTV-yhtymästä ja Mika Alenius Hautaustoimisto Pramista.
Arto Leinonen & Mika Alenius

1. Kevätkauden ensimmäinen vastustaja on HIFK. Kuinka Kerhon käy kevään matseissa?
2. Stadin jengissä pelaavat viime kauden mestarit Otto Paajanen ja Teemu Turunen. Kuinka paljon olet kaksikon otteita seurannut kuluneella kaudella?
3. HIFK perinteisesti pelaa kovaa tai ainakin maine on sellainen. Pitääkö maine vielä kutinsa?

Arto Leinonen:

1. Syksy meni yllättävän hyvin Kerholta. Uskon, että playoff-kevät tulee kaupunkiin, mutta ihan päätyyn asti ei pelata. Mitali on mahdollista saada tänäkin keväänä.
2. Kovia pelimiehiä HIFK:ssa on ja olen kyllä seurannut Otto Paajasta ja Teemu Turusta.
3. HIFK:n maine tuli luunmurskaajana joskus 1970-luvulla. Kyllä joukkue on siirtynyt taitokiekkoon, mutta me landelaiset olemme aina sitä mieltä, että stadilaiset pitää voittaa.

Mika Alenius:

1. Kerholla tulee kevään aikana olemaan noususuhdanne.
2. Paajasesta kuulen välillä juttuja, mutta tekemisestä en osaa sanoa mitään. Hauskaahan se on nähdä, miten he vanhassa kotikaukalossa pelaavat.
3. Itse olen pääkaupunkiseudulta kotoisin, joten peli HIFK:ta vastaan on aina jonkin sortin derby. HIFK:n maine on syntynyt muutamasta poliisityyppisen pelaajan myötä. Ei sillä ole enää todenperää eikä joukkue pelaa mitenkään erityisen kovaa.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Uusin Kaupunkiuutiset

26.9.2020

Fingerpori

comic

Päivän Hämeen Sanomat

29.9.2020