fbpx
Firmaliiga

HPK-HIFK 9.10.2021

HPK:n uutta suuntaa ja jälleenkohtaamista HIFK:n kanssa pohtivat Timo Aaltonen Betoniukosta ja Vesa Salonen Rakennusliike Petterssonilta.
Timo Aaltonen Betoniukosta ja Vesa Salonen Rakennusliike Petterssonilta.

1. Taikoiko Pikkaraisen valmennusporukka keskiviikkona Rinkelinmäellä ihmeen vai heräsivätkö HPK:n pelaajat käyttämään omia taitojaan?
2. HPK:n kausi alkoi tavallaan alusta. Miten uskot sen tästä jatkuvan?
3. Lauantaina on jo kolmas peli Hifkiä vastaan kahden viikon sisällä. Onko se hölmöä vai hauskaa? Näytetäänkö niille nyt?

Timo Aaltonen

1. Pelaajilla heräsi usko ja luottamus valmennusta kohtaan, että se pystyy viemään joukkueen pitkälle. Pelaajat olivat selkeästi turhautuneet, eivätkä antaneet itsestään kaikkea irti. Homma näytti nyt aivan toisenlaiselta, ihan eri porukka.
2. Eilisen peliesityksen jälkeen rupesi haisemaan tori. Sen valot näkyvät jo silmissä, koska joukkue on hyvä ja organisaatio on hyvä ja on tehty hyvää työtä pelaajahankinnoissa. Nyt homma on uusilla urilla ja suunta vain ylöspäin, playoffseihin mennään ja sieltä eteenpäin.
3. Hifki on aina Hifki, ne ovat hienoja tapahtumia, ja pelissä on tunnetta. En pidä sitä pahana. Jos sama olisi SaiPaa vastaan, voisi harmittaa. Nyt näytetään, yö ja päivä -efekti näkyy lauantaina ja HPK voittaa varmasti.

Vesa Salonen

1. Pikkaraisesta on paha vielä sanoa, mutta luulen, että kaikilla oli nyt näytöhaluja. Eka peli menee varmaan sen piikkiin. Se oli entistä aggressiivisempaa ja huomasi, että pelaajia kiinnosti taas pelata.
2. Toivottavasti kausi jatkuu aikaisempaa parempana. Mahdollisuudet pleijareihin paranivat. Ainakin on seuran puolesta yritetty tehdä jotain, ja minulle se riittää. Jos homma ei vieläkään toimi, on syytä katsoa johonkin muualle kuin valmennukseen.
3. En oikein osaa sanoa. Tietysti Hifki-pelit ovat aina mielenkiintoisia, se on hauskaa, mutta loppukaudella niitä on sitten vähemmän. Ensin on paljon vaikeita pelejä ja sitten helpompia. Ja kyllä, nyt on se hetki, että niille näytetään

 

Tulostaulukko

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset