fbpx
Firmaliiga

HPK-Hifk LA 6.3.

Playoff-taisteluun pyrkivän HPK:n seuraava haaste tulee Liigan kakkossijalta. A. Kariniemen talohuollon Anne Kariniemi, Jäähdytinpalvelu M. Vuorisen Mika Vuorinen ja Taloaseman Teemu Kukko odottavat lauantain HPK–HIFK-ottelusta klassisen tasaista.
Anne Kariniemi, Mika Vuorinen ja Teemu Kukko

1) Vastakkain on kuntopuntarin kaksi parasta joukkuetta. Miten tasokas peli nähdään?
2) Sarjasijoituksissa on edelleen iso ero, mutta kumpi on suosikki ja kumpi on haastaja?
3) Montako maalia HPK:n tehokolmikko Kontiola, Puustinen ja Eronen iskee lauantaina?

Anne Kariniemi

1) Toivottavasti yhtä tasokas kuin ennenkin. Nämä HPK–HIFK-ottelut ovat aina olleet kovia pelejä. Joukkueet ovat aina syttyneet toisilleen jostain syystä. Odotan, että tästäkin tulee tiukka peli.
2) Tilastojen mukaan on varmaan mentävä, vaikka HPK on kovaa tullutkin ylöspäin. Sellainen otteluputki nyt on edessä ja takana, että kai se notkahduskin joskus tulee. Vaikea nähdä, kumpi on suosikki. Veikkasin tasapeliä, mutta HIFK on voitettavissa.
3) Sanoisin, että ainakin kaksi, kun olen 2–2 veikannut. Eli kyllä he tekisivät kaikki HPK:n 2–3 maalia.

Mika Vuorinen

1) Odotan oikein kovaa peliä. HPK on pelannut oikeasti hyvää kiekkoa, mutta nyt tulee olemaan tiukkaa.
2) Paha sanoa. Monien mielestä HIFK lähtee varmasti suosikkina peliin, mutta tämän hetken peliesitysten perusteella kukaan ei varmaan lyö heti rahojaan HIFK:lle.
3) Suunnittelin tästä vähämaalista ottelua. Parilla maalilla voidaan jo pärjätä. Jos koko joukkue tekee sen verran, niin eivät nämä herrat yhtä enempää tee. Sillä päästään jo jatkoajalle, jolla otetaan sitten voitto kotiin

Teemu Kukko

1) Luulen, että aika kovaa mennään eli nähdään vauhdikasta kiekkoa. Molemmilla on näytön paikka ja joukkueet laittavat parastansa peliin.
2) Lähden siitä, että Kerho on suosikki. Joukkue on tällä hetkellä sen verran kovassa kunnossa ja iloa tuntuu olevan. Uskon, että HPK voittaa tämän pelin.
3) Kyllä he kolme tekevät. Riittääkö se, on kysymysmerkki. Otteluhan on tasainen, enkä usko maali-ilotteluun. Hirveästi maaleja ei ainakaan HPK:n Laurikaisen taakse tehdä. Jokunen onnenkantamoinen on mennyt, kuten Ilveksen ”kypärätemppu”.

 

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset