fbpx
Firmaliiga

HPK-Ilves TI 2.3.

HPK isännöi Ilvestä toisen kerran peräkkäin tiistaina. Oranssien kuntopiikkiä arvioivat Starkin Timo Rastas, Japiran Jarkko Hyvärinen ja Loimuan Pauli Alvinen.
Timo Rastas, Jarkko Hyvärinen ja Pauli Alvinen.

1) Miksi HPK on kuuden kotipelin mittaisessa kolmen pisteen voittojen putkessa, vaikka yleisöä ei ole voinut ottaa peleihin?
2) Miten korkealle pistepörssissä kultakypärä Petri Kontiola vielä yltää?
3) Onko Matti Tiilikainen oikea mies valmentamaan HPK:ta myös ensi kaudella?

Timo Rastas

1) Kyllä se tulee joukkueen sisältä. Kliseisesti onnistumiset ruokkivat onnistumisia. Kuudetta pelaajaa on kaivattu ja kaivataan edelleen, mutta on hienoa, että peli on nyt käynyt.
2) Kontiola on HPK:n syöttötykki, niin pitää vain olla maalitykki. Kunhan nyt saataisiin Innala takaisin riveihin, niin lätyt löytävät perille jatkossakin. En oikeastaan seuraa pistepörssiä, vaan minua kiinnostaa HPK kokonaisuutena, mutta Kontiola taitaa pysyä kärkikolmikossa.
3) Minusta on hyvä, että HPK:ta valmentaa HPK:lainen valmentaja ja ettei hallitus tehnyt hätiköityä ratkaisua. Niin monet olivat laittamassa katukeskusteluissa Tiilikaista pihalle, mutta itse en kuulunut heihin enkä kuulu, vaikka hyvä jakso loppuisi nyt.

Jarkko Hyvärinen

1) Voittoputken aukeaminen kertoo siitä, että paketti on saatu kasaan. Kaikkien epäonnisten pelaajahankintojen jälkeen joukkue on nyt saatu vahvistettua. Eetu Laurikaisen pelivire on löytynyt, ja muunkin joukkueen palaset ovat loksahtaneet paikoilleen.
2) Kontiola on ollut loistava koko kauden. Hän voi hyvinkin olla siellä ”palkintopallilla”. Sijoitus on se, mitä hän ansaitseekin, mutta on niin monesta asiasta kiinni, miten lopulta käy.
3) Olen uskonut Tiilikaiseen koko ajan. Oli tiedossa, että tästä kaudesta tulee vaikea uudelle valmentajalle uuden joukkueen kanssa. Vaikeudet olivat ehkä suurempia kuin odotettiin, mutta sanoisin, että Tiilikaisella mennään.

Pauli Alvinen

1) Tämä on varmaankin se ilmiö, että voitot ruokkivat voittoja. Yleisön läsnäolo olisi ollut mielestäni äärimmäisen tärkeää, vaikka niitä kotivoittoja on tullutkin. Uskon, että ketsuppipullo olisi voinut aueta aikaisemminkin yleisön tuella.
2) Runkosarjassa hän tulee olemaan näillä haminoilla (kolmen parhaan joukossa). Hänen temponsa on hieman hiipunut, mutta sellainen syöttökone hän on, että pitää sijoituksensa.
3) En tiedä, johtuuko tämä liito valmentajista. Nätisti sanottuna joskus vaihtamalla paranee. Toki Matilla on sopimus ensi kaudellekin. Tällä hetkellä hän ei ole vielä ansainnut jatkoa, mutta toivotaan, että omakin mieleni kääntyy tässä tulevina viikkoina.

 

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset