Firmaliiga

HPK - Jukurit 14.2.

HPK:n kevättä ja tulevaa Jukurit-peliä ennakoivat Jari Oinonen Nettiosa.comista ja Markus Mäkitalo Autokeskuksesta.

1. Vielä ehtisi tällä viikolla hankkia lisää pelaajia. Tulisiko HPK:n tehdä niin nyt, kun Petteri Nikkiläkin loukkaantui maajoukkueessa?
2. Mihin asti Kerho yltää tänä keväänä? Pitäisikö kakkosmaalivahti Rasmus Reijolaa peluuttaa enemmän?
3. Mitä mietteitä Jukurit herättää?

Jari Oinonen:

1. Ei oikeastaan tarvitse hankkia vahvistuksia. Omalta nuorisopuolelta voisi nostaa pelaajia, niin saadaan heitä kasvatettua Liigaan.
2. Mitalipeleihin mennään tänäkin keväänä. Reijolaa voisi peluuttaa nykyistä enemmän. Maalivahtipeli ei ole ollut kovin vahvaa, siihen kaivataan vakautta.
3. Jukureilla ei ole mennyt kovin hyvin. Varma kotivoitto on nyt Kerholle tulossa, se tuo itseluottamusta. Viime kotipelejä on hävitty, mutta maalierot ovat olleet pienet. Onnistumisia kaivataan.

Markus Mäkitalo:

1. Valmennusjohdon täytyy miettiä, onko tarvetta sekoittaa pakkaa. Sitä ei tarvitse tehdä, jos selvitään pienillä loukkaantumisilla.
2. Lähtökohtana on, että playoffseihin mennään, ja mestaruuskin on mahdollinen. Reijolaa pitäisi ehdottomasti peluuttaa enemmän. Jos maalivahdit ovat tasollisesti lähellä toisiaan, heille pitäisi antaa tasaisesti peliaikaa.
3. Jukurit ei herätä oikein mitään mietteitä. Pitäisi olla itsestään selvää, että Kerho vie pelin, mutta liian helpoksi vastustajaa ei pidä luokitella

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset