fbpx
Firmaliiga

HPK-JUKURIT 6.10.2021

HPK aloittaa kauden tavallaan uudelleen uuden valmentajan johdolla. Tilannetta arvioivat Mika Vuorinen Jäähdytinpalvelu M. Vuoriselta ja Teemu Kukko Taloasemasta.
Mika Vuorinen Jäähdytinpalvelu M. Vuoriselta ja Teemu Kukko Taloasemasta

1. Tekikö HPK oikein, kun se vaihtoi valmentajaa jo nyt?
2. Oliko Jarno Pikkarainen hyvä valinta uudeksi koutsiksi?
3. Kääntyykö Kerhon suunta heti niin, että Jukureista pusketaan voitto?

Mika Vuorinen

1. Ilman muuta teki oikein, ei tässä ollut vaihtoehtoa. Se oli odotettavissa, koska jokin herätys oli pakko tehdä.
2. En tiedä, täytyy rehellisesti myöntää, että en suoraan osaa sanoa mitään Pikkaraisesta. Mutta en tiedä, olisiko parempaakaan ollut otettavissa. Olen kyllä positiivisella kannalla, että valinta on hyvä.
3. Suuntaa on pakko muuttaa. Valmentaja ei ihan pelkästään auta, mutta siellä pitää nyt muidenkin ottaa roolia. Maallikkokin jo tässä katseli muutamassa viime pelissä, että vaikka olisi kuinka kultakypärä, ei siellä silti laiskotella pitäisi. Kaikkien pitää parantaa ja lähteä kunnolla pelamaan. Toivottavasti nyt koko porukka herää.

Teemu Kukko

1. Teki oikein, olisi pitänyt vaihtaa jo viime kaudella, kun rämmittiin pitkään.
2. Aika vaikea sanoa. Meillä ei ole hänestä kokemusta, mutta pitäisihän hänen olla ihan kova jätkä. Luottaisin kyllä, että on tehty hyvä päätös. Jossain vaiheessa tuli mieleen, että onkohan Karri Kiveä kyselty, mutta Pikkaraista en muistanut ollenkaan.
3. Toivottavasti suunta muuttuu heti. Yleensä on ollut niin, että kun valmentaja vaihdetaan, joukkue haluaa näyttää, että kyllä me osataan pelata. HPK:n kalusto on kumminkin sellainen, millä pitäisi pystyä parempaan, vaikka hyviä pelaajia lähti viime kaudelta pois. En tiedä, mikä siellä on mättänyt. Ehkä se on ollut auktoriteetin ja puhdin puuttuminen touhusta

 

Tulostaulukko

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi