fbpx
Firmaliiga

HPK-JUKURIT LA 3.4.

HPK kohtaa pääsiäislauantaina Mikkelin Jukurit. Viimeisimmän liiganousijan mahdollisuuksia pohtivat Hautauspalvelu Pramin Mika Alenius, Tawast Golfin Iiro Nurminen, Taitoneliön Juha Heinonen ja Amarillon Tero Tila.
Mika Alenius, Iiro Nurminen, Juha Heinonen ja Tero Tila.

1) Vieläkö HPK:lla riittää virtaa Jukureita vastaan?
2) Jukurit on ensimmäisten viiden liigakautensa ajan taistellut lähinnä jumbosijan välttämisestä. Milloin mikkeliläiset nähdään taistossa pudotuspelipaikasta?
3) HPK pelaa kolme viimeistä runkosarjapeliään kotona. Mikä merkitys sillä on nyt?

Mika Alenius

1) Odotan, että HPK pitää oman vireensä korkealla tähänkin otteluun. Ammattilaiset tietävät tehtävänsä, toimivat sen mukaan ja tulevat täydellä voimalla tähän kuten muihinkin matseihin.
2) Toivotaan, että HPK nähdään siellä ennen Jukureita. Tosiasia on, että Jukureilla on vielä omassa hommassaan kasvunvaraa. Varmaan hekin tulevat vielä, kun Liiga tiivistyy. Onhan Sportkin käynyt tässä pitkän tien läpi.
3) Tie pudotuspeleihin on hankala, ellei peli ole jo pelattu. Jokainen matsi on tärkeä, ja kaverit tietävät sen. Kotiottelu on aina kotiottelu, ja sytyttää, vaikka kausi loppuisi siihen. Harmi vain, ettei yleisöä ole paikalla.

Iiro Nurminen

1) Täällä liputetaan vahvasti loppuun saakka. Laitoin voitot HPK:lle näihin nyt veikattaviin peleihin, joten ilmanmuuta riittää.
2) Ensi kausihan näyttää erittäin hienolta, kun Olli ”Päällikkö” Jokinen menee sinne valmentamaan. Eiköhän ”OJ” laita homman kuntoon. Huhujen mukaan siellä on isompiakin panostuksia tulossa.
3) Ei varmaan yhtään mitään. Ehkä HPK saa kotona jonkunlaisen hengen päälle, mutten näe sillä kotiedulla juuri mitään merkitystä, koska ne pelit on joka tapauksessa voitettava.

Juha Heinonen

1) Eiköhän tämä sarja hoideta kunnialla loppuun asti. Voi olla, että viikon aiemmilla peleillä on merkitystä. Vähän vaikeaahan se on enää pudotuspeleihin päästä, kun ero on niin suuri.
2) En osaa arvata. Kysymys on varmaan rahasta ja resursseista. En usko, että Jukurit nousee vielä hetkeen playoff-joukkueeksi, mutta kuka tietää.
3) Onhan sillä tietysti aina merkitystä. Jos jostain kumman syystä pelataan ristiin ja HPK saisi vielä mahdollisuuden pudotuspeleihin, kotona on aina parempi pelata kuin vieraissa.

Tero Tila

1)Riittää. Veikkasin muistaakseni 4–1 eli uskon, että HPK hoitaa tämän pelin.
2)Veikataan vaikka että 3–4 vuoden sisään. En usko, että heillä itselläänkään on vielä mitään hajua siitä.
3)Yleisön etua ei nyt tietenkään hirveästi tule, mutta kotona pelataan perinteisesti aina paremmin. Nytkin on pelattu, vaikka ei ole ollut yleisöä kannustamassa. Tänne ei tulla voittamaan, vaan täällä voitetaan.

 

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset