fbpx
Firmaliiga

HPK-Jukurit PE 12.2.

HPK pelaa kahden viikon tauon jälkeen kotiotteluita viikonloppuna. Mahdollisen playoff-paikan kannalta tuikitärkeää perjantaista Jukurit-peliä ennakoivat Hämeen Konttoritekniikan Samuli Helminen, LVI Häme Oy:n Saku Saastamoinen ja Laatu LKV:n Mika Lehtonen.
Samuli Helminen, Saku Saastamoinen ja Mika Lehtonen

1) Jukurit on peitonnut Kerhon tällä kaudella molemmissa kohtaamisissa. Miten sarja jatkuu?
2) HPK pärjäilee viikonlopun ilman maajoukkuetehtävissä olevaa Jere Innalaa. Miten helmikuussa jo neljästi maalanneen Innalan poissaolo näkyy?
3) HPK pelaa tämänkin kuun ottelut tyhjille katsomoille, mutta pelejä pystyy seuraamaan hallilla rajoitetusti ravintolan puolelta. Mitä ajattelet tällaisesta livekokemuksesta?

Samuli Helminen

1) Hartaasti toivotaan, että HPK saa peliinsä tolkkua ja käännettyä pelinsä suunnan. Nyt on vähän pakkorako näyttää, että sitä osaamista ja halua löytyy, jos vielä haluaa säälipleijareihin.
2) Totta kai Innala on yksi iso hammas pois HPK:n rivistöstä, mutta muilla on nyt paikka näyttää, että halutaan tehdä asioita. Joukkueesta haetaan nyt voimaa. Tehoja pitäisi löytyä tai sitten ruvetaan miettimään kesälomaa.
3) Jostain sitä rahaa on pakko löytää joukkueelle. Minusta on positiivista, että ratkaisuja haetaan ja tarjotaan mahdollisuutta yleisölle osallistua jollakin tavalla ottelutapahtumaan.

Saku Saastamoinen

1) Eiköhän nyt ole jo HPK:n vuoro voittaa, kun pelikin on vähän parantunut. Uskon, että tällä kertaa tulee helpot kolme pistettä.
2) Kyllä se näkyy ainakin tämän tilaston perusteella. Nyt on sitten muiden vuoro ottaa vastuuta, mutta kyllähän tämä on isoin mahdollinen menetys tällä hetkellä. Onneksi on helppo Jukurit vastassa.
3) Seuralle on elinehto, että jotain saa yrittää myynnin saamiseksi, ja toivottavasti siellä käy väkeä. Minulla ei ole mitään sitä vastaan, mutta itse katselen pelin ehkä mieluummin ”kotiravintolastani”

Mika Lehtonen

1) Pelit ovat menneet mollivoittoisesti, mutta tappiot ovat olleet niukkoja. Veikkasin voittoa Kerholle. Kelkka kääntyy ainakin Jukurit-pelien osalta.
2) Se näkyy ilman muuta. Jere on sähäkkä kaveri ja joka tilanteessa. Juurihan se oli lehtien palstoillakin, että hän menee HIFKiin (ensi kaudeksi). Se on iso tappio HPK:lle. Hän on joukkueen parhaita pelaajia, mutta ainakin se on tilaisuus muille.
3) Jotain on varmasti tehtävä rajoitusten puitteissa. Liputan ilman muuta asian puolesta. Eletään vaikeaa aikaa, joten jos jostain saa pientäkin tuloa, se on turvallisuus huomioiden hyvä asia.

 

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset