fbpx
Firmaliiga

HPK-JUKURIT 11.1.

Kiinteistömaailman Mika Lounavuori ja Taloaseman Teemu Kukko pohtivat HPK:n tulevaa menoa ja vähän koronarajoituksiakin ennen Jukurit-ottelua, joka on siirretty pelattavaksi aiottua aikaisemmaksi.
Kiinteistömaailman Mika Lounavuori ja Taloaseman Teemu Kukko.

1. Onko vaikeuksia pysyä kärryllä koronan jääkiekkoon tuomista rajoituksista? Onko aiheellista, että halliin ei päästä katsomaan pelejä?
2. Mitä odotat HPK:lta kevätkaudelta?
3. Jukureilla on viimeisistä 11 pelistä 9 voittoa ja 2 tasapeliä, ja HPK hävisi sille joulukuussa Mikkelissä 0–6. Kääntyykö valmentaja Olli Jokisen porukan kelkka viimein Rinkelinmäellä?

Mika Lounavuori

1. Kyllä hallille voisi jonkin verran katsojia päästää. Ei sitä tarvitsisi tyhjille katsomoille pelata. Aitioissa on ainakin Tampereella väkeä, jos oikein radiosta kuuntelin. Rajoitukset menevät ikävä kyllä tilanteen vakavuuden mukaan, ja niiden mukaan on vain toimittava.
2. Odotan HPK:ta neljän parhaan sakkiin Ilveksen, Hifkin ja Jukureiden kanssa.
3. Vahvaa peliä ja kova pelihurmos on Jukureilla, ja hatunnosto Jokisen porukalle siitä. Tulisiko vähämaalinen kotivoitto, tällä kertaa.

Teemu Kukko

1. On vaikeuksia pysyä rajoituksista kärryillä, kun säännöt muuttuvat vähän väliä. Ymmärrän terveydelliset syyt, mutta pitäisi huomioida myös seurojen tilanteet. Hallissa on mielestäni tehty kaikki toimenpiteet erittäin hyvin.
2. Odotan HPK:lta hyviä tasaisia pelejä, joista rutistetaan voitto ja pelataan kärkisijoista.
3. Jukureiden kelkka kääntyy, ja nyt on meidän vuoro voittaa tasainen peli.

 

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset