Firmaliiga

HPK-JYP 18.11.

HPK yrittää katkaista yhden pisteen tappioidensa sarjaa keskiviikkona, kun Pohjantähti-areenassa vierailee päävalmentajansa lomauttanut JYP. Ravintola Kruuna & Klaavan Tiia Rantanen ja Hätälän Janne Oksanen odottavat Emil Larmilta voittopeliä.
Tiia Rantanen & Janne Oksanen

1) HPK on taipunut JYP-otteluun lähdettäessä neljästi peräkkäin varsinaisen peliajan jälkeen. Pitäisikö joukkueen harjoitella enemmän kolmella kolmea vastaan ja rankkareita?
2) JYP aloitti muutama viikko sitten uuden tavan Liigassa lomauttamalla päävalmentajansa Pekka Tirkkosen, ja SaiPa seurasi esimerkkiä. Montako valmentajaa siirretään vielä Liigassa sivuun?
3) Millainen maalivahtien taistelu nähdään, kun vastakkain ovat mahdollisesti toissakevään finaalivahdit ja taannoiset nuorten maailmanmestarit Emil Larmi ja Veini Vehviläinen?

Tiia Rantanen:

1. Varmaan juuri siinä sakkaa, eli siihen kannattaisi laittaa lisää paukkuja. En pysty ammattilaisanalyysiä antamaan, mutta siltä se ainakin näyttää, että jotain tarvitsisi tehdä.
2. Valmentajan lomautus oli aika yllättävä ratkaisu. En usko, että tästä on kuitenkaan isoksi ilmiöksi, sillä päävalmentaja on niin tärkeä osa joukkuetta. Tirkkosen siirtämisessä sivuun on varmasti ollut muutakin taustalla kuin taloudelliset syyt.
3. Nimenomaan heidän kesken on varmasti todella tiukkaa. Kumpikaan ei päästä montaa häkkiä, eli odotan ainakin niukkamaalista peliä, jonka HPK kuitenkin voittaa.

Janne Oksanen:

1. Rankkarien ampuminen ja kolme vastaan kolme on sen verran tuuripeliä, että siinä tulee kaikenlaisia käänteitä, joissa HPK:lla on ollut huonoa tuuria. Kaveri on onnistunut vain paremmin. En usko, että sen enempää tarvitsee harjoitella kuin normaalisti.
2. Täytyy toivoa, ettei yhtään, mutta jos monen seuran talous on noin huonolla tolalla, lomautuksia tulee varmasti edelleen. Toivotaan, että kaikki selviää ja katsojat uskaltavat tulla halliin, koska se on tärkein asia, joka joukkueita kuitenkin kannattaa.
3. Larmi kannattelee Kerhoa perinteiseen tapaan. Vehviläiselle tulee huonompi päivä ja HPK saa ketsuppipullon auki. Veikkaan, että luvassa on isonumeroiset luvut HPK:n hyväksi.

 

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset