fbpx
Firmaliiga

HPK–JYP 6.11.2021

HPK:n piristynyttä menoa ja JYPin lauantaista Hämeenlinnan-vierailua mutustelevat Heikki Kokko Laurellilta ja Jonne Koskimies Pub Vanhasta Nallesta.
Heikki Kokko Laurellilta ja Jonne Koskimies Pub Vanhasta Nallesta.

1. Torstaina tuli taas voitto Pelicansista, ja kanadalaisetkin ovat alkaneet tehdä pisteitä. Näyttääkö Kerhon peli nyt hyvältä?
2. HPK:ssa jo kolmas kolme kärkipelaajaa (Tikka, Johnston, Nenonen) on hankkinut itselleen pelikieltoa. Pitäisikö kentällä malttaa vähän paremmin?
3. JYPiltä syksyn sensaatio, nuori Joakim Kemell on loukkaantuneena. Onko joukkue ilman häntä minkäänlainen hurrikaani?

Heikki Kokko

1. Jonkin aikaa on jo näyttänyt hyvältä. Nyt on kunnon jääkiekkoa. Hyvä, että ulkomaalaisetkin lähtevät lentoon. On tärkeää, että he saavat maaleja ja sitä kautta itsevarmuutta. Kyllä he varmaan pelata osaavat, mutta kun se aukeaa, se aukeaa.
2. Tuntuu, että tuomarityöskentely ei ole aina vakuuttavaa ja pelikieltojakin saa aika helpolla. Joskus niitä saa ansaitusti, mutta nyt tuntuu, että niitä on tullut helposti.
3. En usko, että yksi mies vaikuttaa peliin ihan älyttömästi. Tietysti se voi vähän masentaa muita, mutta ei JYPillä siitä ole kiinni. Varsinkin kun pelataan Hämeenlinnassa, uskon, että Kerho tuolla pelillään lyö JYPin. Ei auttaisi, vaikka nuori poikakin olisi pelissä mukana. Voittaja on selvillä.

Jonne Koskimies

1. Kyllä näyttää taas hyvältä, kolme voittoa putkeen. Olin katsomassa Lahdessa Pelicans-pelin, jonka Kerho vei, ja taas oli vähän samanlaista. Kanukitkin ovat päässeet vauhtiin, jo oli aikakin.
2. Sattuu ja tapahtuu. On ihan hyvä, että on vauhtia ja ryminää. Johnstonin tapaus oli aika hämärä. Hän hermostuksissaan tinttasi, kun toinen roikkui paidassa. Näin pitää ollakin, se on ihan hyvä merkki. Ei olla liian flegmaattisia, on tunnetta pelissä ja äijät painavat tosissaan. Näin itse ainakin haluan sen nähdä.
3. Ei JYP ole nyt oikein muutenkaan ollut mikään hurrikaani. Semmoinen pieni lämpöinen syystuulen vire vain. Ei huolta, kunhan ei lähdetä takki auki, hyvältä vaikuttaa. Kärkiketjuilta vaan odotetaan vielä lisää tehoja.

 

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset