fbpx
Firmaliiga

HPK-Jyp LA 13.2.

HPK:n kahden kotiottelun viikonloppu jatkuu lauantaina JYPiä vastaan. Liigan kahden viimeisen kohtaamista alustavat Baronan Markku Leinonen, Kaisan Kukan Annemari Kuvaja ja Rakennustoimisto Kasetconin Pekka Leppänen.
Markku Leinonen, Annemari Kuvaja ja Pekka Leppänen

1) HPK:lla on mahdollisuus ottaa voitolla JYP kiinni. Jättääkö Kerho viimein yksinäisen jumbosijan?
2) JYP on päästänyt neljässä viime ottelussaan vähintään viisi maalia kussakin. Miten riekaleina jyväskyläläisten puolustus on väliviikon jälkeen?
3) JYP-taustainen Eetu Laurikainen näyttää uransa toisella puolikkaalla HPK-kaudellaan olevan selvä ykkösmaalivahti. Pitäisikö Laurikainen kiinnittää HPK-maalille ensi kaudeksikin?

Markku Leinonen

1) Hiukan epäilen. Veikkasin itse ottelusta tasapeliä. Toivottavasti tulisi jatkoaikavoitto, sillä jatkoaikatappioita on tullut vähän liikaa tällä kaudella.
2) Luulen, että se on edelleen riekaleina, mutta yhtä lailla HPK:lta puuttuu hyökkäyspään syömähammasta Jere Innalan muodossa. Eli molemmat suunnat ovat vaakakupissa.
3) Kyllä kannattaisi. Hän on potentiaalinen nuori veskari, jolla on mahdollisuuksia hyvinkin pitkälle eteenpäin.

Annemari Kuvaja

1) Kyllä, HPK voittaa 4–1 ja alkaa nousta kohisten ylös, kun se jatkaa samaa hyvää peliä, mitä viime otteluissa on nähty.
2) JYP on hävinnyt sen verran isoin lukemin, että pojat ovat saaneet harjoitella 24/7. Ihme saa tapahtua, jos heistä on nyt nousemaan voittoon.
3) Ehdottomasti HPK:n pitäisi jatkaa sopimusta. Sen huomaa, että Laurikainen on yksi avainpelaajista ja tärkeä hengenluoja. Näen myös HPK:n juniorityön tärkeänä ja hyvänä, sillä sellaisia pelaajia kuin Atso Lehtinen on nostettu kokoonpanoon tällä kaudella.

Pekka Leppänen

1) Toivossa on hyvä elää, että jumbosija vaihtuisi johonkin muuhun, mutta se voi tehdä vähän tiukkaa.
2) Ehkä JYP on tointunut viikossa. Jos aikaisemmat pelit ovat menneet heikosti, viikon lepo auttaa joka asiaan.
3) Hetken aikaa kannattaa vielä katsoa, mikä on maalivahtitilanne. Muutamasta hyvästä torjunnasta ei kannata tehdä liian hätäisiä johtopäätöksiä.

 

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset