Firmaliiga

HPK - KalPa 10.3.

HPK:n kautta ja tulevaa KalPa-ottelua pohtivat Saku Saastamoinen LVI-Hämeestä ja Juha-Matti Jokela A-Maanrakennus Oy:stä. Tässä vaiheessa jopa ehkä ratkaiseva HIFK-vieraspeli oli vielä edessä.

1. Minkä arvosanan (0–10) annat HPK:lle runkosarjasta? Mikä on veikkauksesi lopullisesta sijoituksesta?
2. HPK:n maalivahtitilanne on hieman outo. Kumpi nyt on ykkösveskari, Joona Voutilainen vai Rasmus Reijola?
3. Millainen mittari KalPa on Kerholle tähän väliin? Kiinnostaako peli, jos HPK:n runkosarjan sijoitus on jo silloin selvä?

Saku Saastamoinen:

1. Annan arvosanaksi 8. Tuolla materiaalilla HPK:n kausi on ollut yllättävän hyvä, mutta vähän ailahteleva. Sääleistä se ainakin menee jatkoon, ja pronssikerho palaa takaisin.
2. Paha kysymys. Mutta kyllä Voutilainen varmaan on ykkönen.
3. KalPa on aina ollut Kerholle kova vastustaja, kyllä se on hyvä mittari ja hyvä haaste. KalPa pelaa kuitenkin hyökkäysvoittoista peliä. Mutta jos HPK:lla ei ole enää sijoituksen kannalta panosta tiistaina, peli ei kiinnosta niin, että lähtisin sitä katsomaan.

Juha-Matti Jokela:

1. Arvosana voisi olla 8. Jos suora pudotuspelipaikka tulisi, se olisi vielä korkeampi. Välieriin jos HPK pääsisi, siellä olisi taas kaikki auki.
2. En osaa sanoa, kumpi on ykkösmaalivahti. Riippuu siitä, onko Voutilainen ehjänä, mutta ei Reijolakaan huonosti ole pelannut.
3. Saattaa olla niin, että jos Kerho on seitsemäs ja KalPa kymmenes, joukkueet tulevat säälipleijareissa vastakkain. KalPa on ollut paha vastus, mutta voitto pitäisi nyt kairata. Pelin kiinnostavuus ei ole pelkästään siitä kiinni, onko siinä panosta.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset