fbpx
Firmaliiga

HPK-KALPA 30.10.2021

Harri Salonen Lassila&Tikanojalta ja Jukka Matero Caminilta ounastelevat, miten HPK:n kausi jatkuu Pikkaraisen alkuajan aaltoilun jälkeen ja joko olisi taas kotivoiton aika.
Harri Salonen Lassila&Tikanojalta ja Jukka Matero Caminilta

1. Uskotko, että HPK vielä pääsee ylöspäin valmentaja Pikkaraisen kanssa? Mikähän joukkueessa mättää, kun voitot ovat jääneet vähiin?
2. Liigassa ollaan huolestuttu yleisön vähyydestä. Käytkö itse peleissä paikan päällä?
3. Onko KalPa sellainen vastustaja, jota lähtisit halliin katsomaan?

Harri Salonen

1. Pakko se on vielä uskoa. Pienestähän se on kiinni. Kun saisivat asennetta lisää ja huolimattomuusvirheet sitä kautta pois. Tarvitaan varmuutta ja itseluottamusta, ja joskus pitäisi tehdä maalikin.
2. Käyn aina pelissä, kun aikataulu antaa myöten. Kyllä Kerholla hyvä halli on, siellä on ihan hyvä tunnelma ja peli on nopeamman näköistä paikan päällä. Itse tapahtumassa ei ole mitään vikaa. Varmaan kiire arkielämässä verottaa yleisöä. On helppo jäädä kotiin katsomaan televisiosta.
3. Olen Kuopiosta kotoisin, siksi KalPa ilman muuta sytyttää. Se on itselleni toinen tärkeä liigajoukkue. KalPa pelaa vauhdikasta peliä, jota on kiva katsoa. Olen nyt menossakin peliin, ja sen verran kettuilen kavereille, että Kerhon voittoa on pakko veikata.

Jukka Matero

1. Kyllä meidän pitää jaksaa uskoa, näin helposti ei anneta periksi, ei missään nimessä. Sen kun tietäisikin, mikä on mättänyt. Eikös se vähän niin kuin kuulu jääkiekkoon, että välillä peli kulkee ja välillä ei. Pitäisi vaan pyrkiä tasaisiin suorituksiin.
2. Yritän mahdollisuuksien mukaan käydä peleissä. Ymmärrän, että katsojia pitää saada halliin, muuten homma ei pyöri. Koronan takiahan ihmiset ovat varmaan säikähtäneet. Huono menestys ja korona ovat helvetin huono yhdistelmä. Televisiosta näkee nykyään niin helposti matseja. Omaa mainostakin on kiva katsoa kotisohvalta. Mutta kyllä lätkä on parasta paikan päällä, sen toivottavasti jokainen ymmärtää.
3. Olen menossa KalPa-peliin. Odotan kovaa taistelua ja kotivoittoa.

 

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset