fbpx
Firmaliiga

HPK - Kärpät 1.10.

Viime kaudella ei koronaviruksen takia jaettu Suomen mestaruutta, joten HPK:lla on yhä titteli puolustettavanaan. Kauden avausta Kärppiä vastaan ennakoivat Sollo Yhtiöiden Joonas Sollo ja A-Maanrakennus Oy:n Juha-Matti Jokela.

1. HPK on edelleen hallitseva Suomen mestari ja Kärpät se edellinen SM-kakkonen. Vieläkö oranssilla on yliote, vaikka Kärpät voitti viime kaudella enemmän keskinäisiä pelejä?
2. Mitä odotat tällä kaudella Matti Tiilikaisen komentoon siirtyneeltä HPK:lta?
3. Saako HPK koronarajoitetusta yleisöstä kuudennen kenttäpelaajan?

Joonas Sollo:

1. Kyllä tässä voidaan jo dynastiasta puhua. Niskalenkki on ehdottomasti otettu, ote on tukeva ja se on hyvin oranssin värinen.
2. Raikasta ja menestyksekästä peliä toki. Joukkuehan on jälleen kasattu hyvin valmennusta myöten! En näe estettä, miksei tänäkin vuonna jokainen joukkueessa ottaisi täällä askelia eteenpäin urallaan.
3. Tottakai saa, ja minulla on vahva tunne, että se kuudes on treenipeleissä salassa pidetty maalintekijä, joten senkään suhteen ei ole hätää. Toivotaan, että rajoitukset saadaan kauden aikana turvallisesti purettua ja sen myötä mökki täyteen.

Juha-Matti Jokela:

1. Totta kai, niin kauan kunnes toisin todistetaan. Onhan tässä jo tietynlainen ”rivalry”, ja Suomen parhaan titteli jäi viime kaudella selvittämättä.
2. Se olisi ihan hyvä, jos Kerho yltäisi vaikka pudotuspeleihin näin alkuun. Sitten sen näkee, miten kevät lähtee rullaamaan. Alussa saattaa olla vähän käynnistymisvaikeuksia. Joukkue ei päässyt ihan kauheasti pelaamaan harjoitusotteluita.
3. Tilanne on kaikkiaan erikoinen, kun yleisöä ei saa tulla paljon. Samalla lailla HPK ei saa yleisöstä ”kuudetta kenttäpelaajaa” kuin täydessä hallissa. Se vaikuttaa varmasti.

Veikkaukset HPK-Kärpät 1.10.2020

 

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset