fbpx
Firmaliiga

HPK - KooKoo 19.2.

HPK:n pelaajasiirtoja ja tulevaa KooKoo-ottelua kommentoivat Marko Peltoniemi Hämeen Laatumuutoista ja Juha Kortemaa Kanta-Hämeen Kiinteistöalasta.

1. HPK hankki viime viikolla puolustaja Ossi Ikosen ja hyökkääjä Rob Bordsonin ja luopui hyökkääjä Niclas Luceniuksesta.
Mitä mieltä olet siirtokuvioista?
2. Nouseeko HPK vielä runkosarjassa kuuden sakkiin?
3. Onko KooKoo pelottavan hyvä? Kiinnostaako se aikaisempia kausia enemmän?

Marko Peltoniemi

1. Luotan siihen, että HPK tekee hyviä hankintoja ja uudet pelaajat sopivat joukkueeseen. Luceniuksen lähtö oli yllätys, mutta siihen on varmasti syynsä.
2. Vähän kireäksi on sarjatilanne muuttunut, mutta uskon, että mahdollisuus kuuden joukkoon on. Kauheasti ei vaan auta enää hävitä.
4. Ei KooKoo pelottavan hyvä ole, mutta hyvin se on pelannut. HPK voi voittaa, kun se pelaa parasta omaa peliään. Liigalle tekee hyvää, kun pienet kaupungit pärjäävät. KooKoo kiinnostaa nyt aikaisempia vuosia enemmän.

Juha Kortemaa:

1. Hankinnat ovat hyviä, jos ne vahvistavat joukkuetta. Lucenius taas oli viime kaudella varmasti parempi kuin tällä kaudella.
2. Tiukkaa tekee kuuden sakkiin pääsy HPK:lla, kun se on ottanut takkiin viime peleissä, mutta kyllä se sieltä nousee.
3.Viime kerralla veikkasin HPK:lle voittoa KooKoo-pelissä, mutta turpaan tuli. Nyt veikkasin toisin. On hyvä, kun joku muukin pärjää kuin Tappara tai Kärpät. KooKoo on nyt kiinnostavampi kuin esimerkiksi Sport.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset