fbpx
Firmaliiga

HPK–KOOKOO 24.11.

HPK:n hienoa nousua ja tulevaa KooKoon kohtaamista kommentoivat Annemari Kuvaja Kaisan Kukasta ja Tero Tila Amarillosta.
Annemari Kuvaja Kaisan Kukasta ja Tero Tila Amarillosta.

1. HPK kiipesi jo 10:nneksi sarjataulukossa. Tuntuuko nyt siltä, että kaikki on mahdollista?
2. Mitä mieltä olet Nenosen, Pihlströmin, O. Ikosen ja Toivolan äskettäin julkaistuista jatkosopimuksista? Kaipaatko vielä lisävahvistusta joukkueeseen?
3. KooKoo porskuttaa kärjessä osittain hämeenlinnalaisin voimin, kun valmentajina ovat Olli Salo ja Kari Lehtonen ja pelaajina useita kerhokasvatteja. Tekeekö se joukkueesta sympaattisen vai lisääkö se voittamisen himoa?

Annemari Kuvaja

1. Kaikki on mahdollista, HPK:lla on semmoinen draivi päällä nyt. Aivan huikea tiimi. Pelityyli on jämptiä, rentoa, hyväntuulista, aikaansaapaa, ja maalivahti on huippu. Peliä on nyt ilo seurata.
2. Ehdottomasti sopimukset ovat hyvä juttu. Tekijät hitsautuvat paikalleen, ja joukkueessa on päästy luottamuksen tielle. En kaipaa enää vahvistuksia, annetaan joukkueelle pelirauha.
3. Tuntuu siltä, että pelistä tulee jollakin tapaa ystävyysottelu. HPK ja KooKoo pelaavat sujuvaa, toinen toistaan kunnioittavaa jääkiekkoa. Ei siellä varmaan tukkanuottasilla olla, päinvastoin. Mutta tosi kova vastus on tulossa. Salo on hyvä valmentaja, ja hän on pistänyt isot pyörät pyörimään. Toivon, että HPK voittaa, mutta veikkasin, että takkiin tulee.

Tero Tila

1. Kyllä uskon, että kaikki on mahdollista. Suunta näyttää erittäin positiiviselta. Jengiltä on tullut tosi hyviä ylläreitä otteluista, joista on ehkä etukäteen ajateltu, että HPK saa nenilleen, mutta niistä onkin kammettu voitto.
2. Jatkosopimukset ovat oikein hyvä juttu, saadaan ainakin kokemusta ja jatkuvuutta joukkueeseen. Varmaan maalintekijöistä on pulaa, sellainen vahvistus voisi tulla vielä.
3. Uskoisin, että KooKoota vastaan on sellaista voittamisen himoa ja näyttämisen halua vanhoille HPK:laisille. Olen lähtökohtaisesti sitä mieltä, että on aina hienoa, kun niinsanotusti pieni joukkue pärjää. Kaikki, jotka menevät isojen joukkueitten edelle, saavat minut enemmän kuin tyytyväiseksi tilanteeseen.

 

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset