fbpx
Firmaliiga

HPK-KooKoo PE 26.3.

HPK:n tärkeät kotipelit jatkuvat perjantaina, jos KooKoo tällä kertaa pääsee hämeenlinnalaisten vieraaksi. Joona Voutilaisen paluuta maalille Hämeenlinnassa pohtivat Nettiosan Jari Oinonen, LVI Hämeen Saku Saastamoinen ja Rakennustoimisto Kasetconin Pekka Leppänen.
Jari Oinonen, Saku Saastamoinen ja Pekka Leppänen.

1) Onko joukkueilla erityislatausta tai jotain hampaankolossa viime viikon vastaavan ottelun perumisen jälkeen?
2) KooKoo oli viime kauden yllättäjä Liigassa nelossijallaan, mutta joutuu nyt jännittämään vielä pudotuspeleihin pääsyä. Kumpi sijoitus on lähempänä kouvolalaisten ”oikeaa” tasoa?
3) KooKoon maalivahtina torjuu loppukauden HPK:n lainaama Joona Voutilainen. Millainen näytönpaikka ”Vodella” on perjantaina?

Jari Oinonen

1) HPK:lla on nyt ainakin hyvä nousuvire ja taistelutahto. Uskon, että he hoitavat tämän ottelun kotiin.
2) En ole KooKoota kauheasti seurannut, mutta HPK on tällä hetkellä kovempi joukkue, vaikka alkukaudella näin ei ehkä ollut. Viime kauden KooKoo oli yllätys, mutta joukkue ei ole tänä vuonna samaa tasoa.
3) Se on ankara paikka. Paineet on varmasti Voutilaisella kovat nyt, jos hän joutuu HPK:ta vastaan. Etu on HPK:lla, joka tietää varmasti Voutilaisen heikkoudet.

Saku Saastamoinen

1) Varmasti siihen malliin, että KooKoosta olisi voinut tulla HPK:lle parempi vastus pudotuspelitaisteluun Sportin sijaan, jos sarja olisi pelattu loppuun normaalisti. En tiedä onko sillä niin merkitystä tämän ottelun kannalta, että edellinen peruttiin, mutta sillä on, että kaikki loput pelit pitäisi voittaa.
2) Sanoisin, että viimekautinen. Tykkään siitä, miten KooKoo on ainakin alkukauden aikana pelannut. En yllättynyt heidän pärjäämisestään edes viime kaudella, mutta siitä vähän, etteivät he ole nyt korkeammalla.
3) Se on vain HPK:n etu, jos hän pelaa. Maalivahtitilanne antaa HPK:lle mahdollisuuden päästä jopa KooKoon ohi sarjataulukossa.

Pekka Leppänen

1) Perumisen takia ei ole mitään kaunaa tai muuta erityistä ajatusta tähän peliin liittyen. Uskon vahvasti, että niin HPK kuin KooKookin ymmärtää tämänhetkisen koronatilanteen ja toimii vastuullisesti sen mukaan eikä anna syytä mihinkään muunlaiseen ajatukseen.
2) Jokainen kausi on omansa eikä niitä voi verrata keskenään. Viime kausi oli heiltä varmasti hyvä, mutta nyt on ihan uusi kausi ja eri tilanne.
3) Varmasti jokainen pelaaja tekee parhaansa, oli minkä näköinen paita tahansa päällä. En usko, että ammattilaisella on sen suhteen ongelmaa, kuka on vastassa.

 

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset