fbpx
Firmaliiga

HPK - Sport 10.10.

HPK pelaa lauantaina toisen peräkkäisen kotiottelun, kun Pohjantähti-areenan jäälle luistelee viimein Vaasan Sport. Pekolan Liikenteen Esa Vanhakoski ja Laatumuuttojen Marko Peltoniemi odottavat muun muassa tähtihankinta Petri Kontiolalta lisää tehoja.
Esa Vanhakoski & Marko Peltoniemi

1. Mitä kauden avaus kertoo HPK:n pelistä ja syysvireestä?
2. Petri Kontiola debytoi HPK-paidassa liigaottelussa tekemällä avauserässään pisteet 1+1 ja syötti Ässiä vastaan kolme maalia. Millainen vahvistus ”Konna” on Kerholle ja nähdäänkö lisää tätä Sportia vastaan?
3. Sport-paidassa uutta nousua liigauralleen hakevat viime kaudella HPK:ta edustaneet hyökkääjä Niclas Lucenius ja maalivahti Rasmus Reijola. Pääseekö kaksikko kiusaamaan entistä työnantajaansa?

Esa Vanhakoski:

1. Vielä on aikaista sanoa syysvireestä mitään, mutta Kärppiä vastaan ensimmäinen erä oli vahva ja näytti hyvältä.
2. Kyllähän ”Konna” tuo joukkueeseen kokemusta ja varmasti sitä kautta saa joukkueeseen hyvää keskittymistä ja valmistautumista otteluihin. Kyllä ”Konnalta” nähdään lisää tehoja lauantaina, hän ei vielä ole paljastanut kaikkia korttejaan.
3. En usko, että pääsevät sen isommin yllättämään HPK:ta, mutta toivotaan pojille hyvää kautta Sport-paidassa.

Marko Peltoniemi:

1. Erityisesti mieltä lämmitti se, että ykköskenttä pääsi heti tehoille ensimmäisessä ottelussa. Kärpät on jälleen yksi mestarisuosikeista, joten tasainen ottelu heitä vastaan kielii hyvästä syysvireestä, ottaen huomioon haasteellisen viimeistelyvaiheen ennen sarjan alkua.
2. Konna on ehdottomasti liigan eliittiä tällä kaudella ja on erinomainen hankinta. Uskon, että hän jatkaa tehopisteiden tehtailua myös Sport-ottelussa.
3. Kyllä Lucenius ja Reijola varmasti osaltaan tekevät HPK:n iltapuhteesta haastavan. Hyviä pelaajia molemmat.

 

Tulostaulukko 10.10.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi