fbpx
Firmaliiga

HPK-LUKKO 14.1.

Hämeen Laatumuuttojen Marko Peltoniemi ja Japiran Jarkko Hyvärinen kertovat, onko se ok, että HPK ennen kaikkea puolustaa hyvin, mutta maalit jäävät vähiin.
Hämeen Laatumuuttojen Marko Peltoniemi ja Japiran Jarkko Hyvärinen.

1. Ennen tiistaita HPK oli tehnyt toiseksi vähiten maaleja (71) ja päästänyt niitä kaikkein vähiten (71). Haluaisitko nähdä enemmän maaleja, vai onko puolustuksen onnistuminen riittävän mukavaa seurattavaa?
2. Mitä ajatuksia herättävät tällä hetkellä Kerhon ulkomaalaiset pelaajat (Joly, Collins, Cornet, Harper, Johnston, Grman)?
3. Onko viime kauden mestari Lukko enää kiinnostava vastustaja, kun se on jo sarjassa HPK:n alapuolella? Tuleeko joukkueesta heti mieleen ketään pelaajaa?

Marko Peltoniemi

1. Kaksipiippuinen juttu. Kauden edetessä puolustuspelin on oltava kunnossa, mutta hyökkäyspelissäkin tarvittaisiin lisää tehokkuutta laajalla rintamalla, ettei se olisi yhden ketjun varassa.
2. Cornetista tiedetään mitä odotetaan, Johnstonista ehkä odotettiin vähän enemmän, Collins on ollut lievä pettymys, Harper ei ole vielä ehkä ehtinyt osoittaa kapasiteettiaan, Joly on vaarallinen hyökkäyspäässä mutta kahden suunnan pelaamisessa on vielä tekemistä. Pohjoisamerikkalaisilla on kuitenkin voittamisen kulttuuri.
3. Kyllä Lukko kiinnostaa. Nyt sillä on perinteinen menestykrapula. Joukkueesta lähti paljon pelaajia, mutta onhan siellä hyviä kotimaisia: Saarijärvi, Hakulinen, Repo ja Kerhosta tuttu Kainulainen.

Jarkko Hyvärinen

1. Toki oman joukkueen maalit aina sytyttävät, mutta tällä hetkellä Kerhon vahvuus on oman pään puhtaana pidossa. Ihan viihdyttävää on pelejä voittaa puolustuksen kauttakin. Pääasia on, että tehdään varsinaisella se yksi enempi kuin naapuri.
2. Joly on pitänyt kultaista kypärää vissiin koko kauden eli ei pahaa sanottavaa. Johnston puolestaan johtaa joukkueen tilastoa rangaistusminuuteissa. Ei kai sillä passin kannella niin isosti väliä ole, kunhan peli kulkee. Osalla kulkee ja osalla ei.
3. Kaikki vastustajat on kiinnostavia ja syytä ottaa vakavissaan. Piste-ero tällä hetkellä on vaivainen piste, eli syytä olisi repiä lisää eroa. Lukon pelaajiin en ole perehtynyt, mutta kaipa sielläkin joku aiemmin oranssiin pukeutunut on.

 

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset