fbpx
Firmaliiga

HPK-Lukko 20.1.

HPK:n kukistettua lauantaina sarjakakkosen Ilveksen jatkoajalla Liigan peränpitäjät ovat valmiita mittaamaan kärkijoukkue Lukon tason. Kelkan kääntymistä pohtivat Kiwojen Autojen Jani Koivusaari ja Hautauspalvelu Pramin Mika Alenius.
Jani Koivusaari ja Mika Alenius

1) HPK onnistui lauantaina voittamaan ensimmäistä kertaa liki kahteen kuukauteen. Uskotko HPK:n lämpenevän vielä pudotuspelisijoille?
2) Lukko on Liigan ainoa joukkue, joka ei ole pelannut yhtään jatkoaikaa, kun taas HPK on pelannut eniten, jo 10. Onko tässä osasyy sille, että joukkueet ovat sarjataulukon ääripäissä?
3) Mitä ajattelet HPK:n kolmesta tammikuisesta värväyksestä, jo kertaalleen Kerhoa edustaneista Markus Kankaanperästä, Arto Laatikaisesta ja Eetu Laurikaisesta?

Jani Koivusaari

1) En todellakaan usko, että vauhti riittää enää sinne asti. Ilvestä vastaan HPK pelasi hyvän pelin ja voitti, mutten ikävä kyllä usko pudotuspelipaikkaan.
2) Ennen kaikkea tässä on kyse siitä, että Lukko pelaa hyvää jääkiekkoa ja HPK ei. Se on selvää, että Lukko voittaa pelaamallaan kiekolla, jolloin ei jatkoajallekaan mennä. Kerho taas saa monessa pelissä kyytiä lopussa, vaikka johtaisi.
3) Toivottavasti on apua ainakin varapalasina. Luulen, että he ovat hyväksi HPK:lle jo tässä ottelussa. Aika näyttää, ovatko he muutakin kuin ok vahvistuksia. Sitä en tiedä, riittävätkö nämä kolme nimeä kelkan kääntämiseen.

Mika Alenius

1) Tästä tappioputken katkaisusta alkava positiivinen kierre saattaa kantaa hyvin lähelle. Sen verran kaukana ollaan vielä pelillisessä tasossa, että pitää olla realisti, mutta pienestä se tulee olemaan kiinni.
2) Veikkaan, että suurin syy HPK:n matalalle sijoitukselle on katsojien puuttuminen koronan takia. Täydessä hallissa on sen verran ääntä, että se on vieraille paha paikka. HPK on pystynyt venymään monesti jatkoajalle, mutta jos tilanne kääntyisi positiivisemmaksi, Kerhonkaan peleissä ei enää tarvittaisi jatkoaikoja.
3) Kyllä he oikeasti vahvistavat joukkuetta. Kankaanperä ja Laatikainen ovat konkareita ja tuovat paljon henkeä joukkueeseen. Toivottavasti he pelaavat tarpeeksi, muttei liikaa.

 

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset