fbpx
Firmaliiga

HPK - Lukko 9.10.

HPK palaa ottelusiirron jälkeen kotipeleihin perjantaina. Lukko-kohtaamiseen alkulämpöjä ottavat Starkin Timo Rastas ja Japiran Jarkko Hyvärinen.
Timo Rastas & Jarkko Hyvärinen

1. HPK:n edellinen kotiottelu siirtyi jo tulevalle lauantaille korona-altistumisten takia, ja Vaasan Sportin kotipelejä on siirretty eteenpäin. Pitäisikö Liigan sulkeutua NHL:n tavoin kuplaan?
2. Vikkelä Lukko murskasi Tapparan 7–2, mutta toisaalta hävisi heti perään TPS:lle. Riittääkö HPK:n jalka viime kaudella Hämeenlinnassa piinanneen Lukon kolmea tehokenttää vastaan?
3. HPK:n NHL-laina Jared McIsaac on liittymässä joukkueeseen karanteeninsa jälkeen. Millaisen vahvistuksen puolustukseen uskot Kerhon saavan?

Timo Rastas:

1. Ei millään. HPK on tehnyt hyvää työtä hallijärjestelyissä, ja riittää, että mennään THL:n ohjeistuksen mukaan. Pienemmät seurat kärsisivät kuplasta ensimmäisenä, ja mitä pidemmälle mennään, niin alkaa isojakin puristamaan.
2. Siitä lähdetään, että voitosta pelataan. Meidän firmalla on tulosveikkauksena 5–3, eli maaleja odotetaan. Toteutuessaan tällä saa ainakin eroja Firmaliigassa.
3. Siihen luotan ainakin, että HPK on hyvä pelaajahankinnoissaan. Luulisin, että tällä taustalla on ihan mies paikallaan. Kun on pelannut Kanadan nuorten MM-joukkueessa, on lupa odottaa vähän enemmän kuin keskivertokaverilta.

Jarkko Hyvärinen:

1. Ei se mitenkään ole mahdollista. Sen verran pienillä budjeteilla Liigassa mennään, ja kausi kestää kuitenkin kuukausia, mikä olisi pitkä aika perheellisille olla kotoa pois. Jokaisen pitää käyttää ihan maalaisjärkeä varsinkin pelaajayhteisössä, jotta välttää altistumiset.
2. Kausi on sen verran alkutekijöissään, että on vielä vaikea sanoa, kuka on kova ja kuka ei, varsinkin, kun pelejä on siirrelty. Uskon kuitenkin, että riittää.
3. Jos nyt vaikka hattutempun tekisi ensimmäisessä pelissään, kai se puolustajaltakin onnistuu. Vakavasti ottaen, luotan, että Mika Toivolan hankinnat ovat aina tähtihankintoja, ja tämä kaveri ansaitsee varmasti palkkansa.

 

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset