Firmaliiga

HPK - Pelicans 29.2.

Tämän kauden HPK:ta ja tulevaa Hämeen herruutta pohtivat Salme ja Heikki Kokko Café Laurellilta ja Mika Lehtonen Laatu LKV:stä.

1. Miten paljon olet seurannut tämän kauden HPK:ta? Nouseeko joitain pelaajia mieleen erityisesti?
2. Kuinka paljon jännittää nyt, kun HPK on seitsemäntenä ja hilkulla pleijaripaikasta?
3. Neljättä kertaa pelataan Hämeen herruudesta Pelicansin kanssa. Lämmittääkö jo ratkennut titteli ja kauppakamarin 5 000 euroa seuran juniorityöhön? Surettaako, että Pelicans on jäämässä ulos pudotuspeleistä?

Salme Kokko, Heikki Kokko:

1. Kyllä on tullut seurattua varmaan puolet peleistä. Koko porukka on pelannut hyvin, yksittäiset pelaajat eivät ole niinkään nousseet esiin.
2. Vielä on tiukat paikat. Vaikeaksi menee, eikä se ole edes HPK:sta itsestä kiinni. Mutta ei mitään, mennään säälipleijareiden kautta loppuun asti.
3. Viime kaudella Hämeen herruus -kisa oli ihan hyvä, mutta tällä kaudella se lässähti kesken. Onhan voittaminen aina kivaa. Harmi, että Pelicans on ollut nyt huono. Jotenkin sitä lämpenee pienemmille, mutta pääasia on, että HPK pärjää.

Mika Lehtonen

1. On seurattu perheen kanssa hyvinkin aktiivisesti. Vain yksi peli on jäänyt väliin. HPK:ssa on paljon kykyjä. Jere Innalaa, Tommi Tikkaa ja Valtteri Puustista on ollut kiva seurata. Tikasta tulee tosi kova pelaaja.
2. Varmaan käy niin, että säälipleijareista tällä kaudella haetaan jatkoa. Hifki ehkä menee karkuun.
3. Kyllä Hämeen herruus ilman muuta lämmittää. Hyvä, että on keksitty tämmöinen kilpailu. Se vaan ei ole oikein faneja kohtaan, että Pelicans on myynyt pelaajiaan. Liigan pitäisi olla avoin sarja. Mutta muuten sillä ei ole väliä, että Pelicans on ulkona pudotuspeleistä.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset