fbpx
Firmaliiga

HPK–PELICANS 4.11.2021

Hämeen herruus -kisan kiinnostavuutta pohtivat ja Pelicans-peliä lämmittelevät Mika Alenius Hautauspalvelu Pramista ja Jarkko Salonen Voudin Kellarista
Mika Alenius Hautauspalvelu Pramista ja Jarkko Salonen Voudin Kellarista

1. Ensimmäinen osa Hämeen herruudesta voitettiin viime viikolla Lahdessa. Otetaanko titteli tänä vuonna Hämeenlinnaan? Tuoko paikalliskisa lisäkiinnostusta peleihin?
2. Daniel Lebedeff on päästänyt kahdessa viime pelissä vain yhden maalin. Olisiko hän jo Kerhon ykkösmaalivahti?
3. Emil Larmi on Pelicansin ykkösmolari. Vieläkö tulee lämpimiä tunteita Kerhon mestaruusvahdista?

Mika Alenius

1. Kyllä tuo lisäkiinnostusta. Hämeen derby on ikään kuin paikalliskamppailu. Meillä ei oikeastaan muuta paikalliskamppailua olekaan. Uskon, että varsinkin tulevaisuudessa se vielä lisää kiinnostustaan. Pelicans on ollut meille aina kohtuullinen vastus. Voisin kuvitella, että herruus otetaan nyt Hämeenlinnaan, tosin itse veikkasin tasapeliä.
2. Kaksi peliä on lyhyt aika. Kaikki urheilijathan ovat aina niin hyvin kuin heidän viimeinen kisansa. Voi olla, että Lebedeffin hyvä vire jatkuu, ja sitten hän ansaitsee ykköspaikan, mutta ihan suoraan en niin sanoisi. Lisänäyttöjä tarvitaan.
3. Pikkaisen vielä korventaa se, että Larmi on väärässä joukkueessa. Mielelläni näkisin hänet pelaamassa meillä.

Jarkko Salonen

1. Kyllä Hämeen herruus -kisa varmaan jonkin verran jotain lisää tuo otteluihin. Mielestäni kuitenkin enemmän paikallisotteluja ovat olleet pelit Tapparaa ja Ilvestä vastaan. Niissä on aina jokin isompi sutina. Mutta kun on tehty tämmöinen Pelsu-tapahtuma, mennään sillä. Veikkauksemme on, että turpaan tulee tällä kaudella. Tasaista vääntöä se on, mutta nyt on Pelicansin vuoro voittaa.
2. En usko Lebedeffin vielä ottavan ykkösen paikkaa, eiköhän Laurikainen siinä jatka.
3. Larmia kohtaan tulee lämpimiä tunteita, ehdottomasti. Toivotetaan hänet mielellään tervetulleeksi Hämeenlinnaan.

 

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset