fbpx
Firmaliiga

HPK-Pelicans 8.1.

HPK aloittaa jääkiekkovuoden 2021 ja kirinsä kohti pudotuspelejä Liigan jumbosijalta Lahden Pelicansia vastaan perjantaina 8. tammikuuta. Asetelmiin hyökkäävät nuorten MM-kisojen jälkimainingeissa Amarillon Tero Tila ja Vanhan Nallen Jonne Koskimies.
Tero Tila ja Jonne Koskimies

1) Onko hyvä vai huono asia, että HPK:sta ei lähtenyt yhtään pelaajaa Edmontoniin nuorten MM-kisoihin?
2) Miten arvelet joukkueen vertyvän kevättalven tiiviiseen ottelutahtiin kuuden viikon ja vain kahden pelin jälkeen?
3) Millaisen uudenvuodenlupauksen haluaisit HPK:n tekevän?

Tero Tila

1) Nopeasti ajateltuna kuulostaa huonolta, ettei ole tarpeeksi hyvää materiaalia rivissä. Voi kuitenkin olla, ettei HPK:n kaksikymppisissä ollut Pennaselle mieleisen profiilin pelaajaa.
2) Katsoin SaiPa-pelistä vain tuloksen, mutta toivotaan, että joukkue heräisi pelaamaan tiiviissä pelitahdissa. Käytännössä joka toinen päivä peli on tiukka tahti, mutta sykkeen pitäisi ainakin pysyä korkealla.
3) Sanotaan, että pleijareissa nähdään ja ryhtiliike tulee. Sinne asti pitäisi päästä vähintään ”säälien” kautta. Viiden sijan ero on vielä kirittävissä, kun laitetaan luistimet tiukalle ja aletaan pelata.

Jonne Koskimies

1) Äkkiseltään voisi ajatella, että huono, jos se tarkoittaa sitä, ettei täällä ole tarpeeksi hyviä nuoria pelaajia. Yhden vuoden perusteella ei voi tehdä liikaa johtopäätöksiä. Tämä on välivuosi HPK:n pelaajatuotannon näkökulmasta.
2) Onhan se kahdeksan peliä 15 päivään NHL-tahtia. Nyt nähdään, kuinka hyvin on tehty töitä niin kunnon kuin pelillisen puolen kanssa, kun on ollut vähemmän pelejä. Tärkeintä on kuitenkin, että päästään pelaamaan, ja jyväthän siinä erottuvat akanoista, kun tiukalla tahdilla pelataan.
3) Kai se voisi olla pudotuspelipaikka. Puolustavana mestarina pitäisi kuitenkin päästä sinne taistelemaan. Siinä on varmaan tarpeeksi luvattavaa, että pelit jatkuvat pitkälle kevääseen.

 

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset