fbpx
Firmaliiga

HPK-SaiPa 19.3.

HPK pelaa runkosarjan viimeisen kotipelinsä lauantaina SaiPaa vastaan. Mika Lehtonen Laatu LKV:stä ja Anne Kariniemi A. Kariniemen Talohuollosta antavat joukkueelle numeron kevättodistukseen ja arvioivat, miten se pärjää pudotuspeleissä.
Mika Lehtonen Laatu LKV:stä ja Anne Kariniemi A. Kariniemen Talohuollosta

1. Mikä on veikkauksesi,mihin asti HPK yltää kevään pudotuspeleissä?
2. Millaisen arvosanan asteikolla 4–10 HPK ansaitsee tämän kauden runkosarjasta? Onko joukkueessa ketään kympin pelaajaa?

Mika Lehtonen

1. Toivotaan, että Hämeenlinnan kauppatorilla tavataan. Kausi on mennyt nousujohteisesti. Pikkarainen on saanut joukkueesta kaiken potentiaalin hyvin irti. Pidetään peukkuja, että se riittää loppuun asti.
2. Antaisin HPK:lle arvosanaksi 9. Kun ottaa huomioon alun kangertelun, tulos on kiitettävä. Kympin pelaajaksi nimeäisin ehdottomasti Michael Jolyn. Hän on hyvin lähellä tämän kauden pisteissä (49) viime kauden HPK:n ja koko Liigan parasta pelaajaa Petri Kontiolaa (55).

Anne Kariniemi

1. Kolmas sijakin olisi kova juttu. Toki kaikki riippuu tahtotilasta ja sairastuvan pitäisi olla tyhjänä.
2. Annan HPK:lle keskiarvoksi 8. Huono alkukausi tiputtaa numeroa. Kympin pelaajaa en halua nimetä joukkuepelissä. Kympin saa sen sijaan valmentaja Jarno Pikkarainen. Hän on saanut joukkueen pelaamaan yhtenäisesti ja kurinalaisesti.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset