Firmaliiga

HPK-Saipa 22.1.

Pariskunta Mirva Lemmetty Kauppakeskus Villasta ja Jarkko Lemmetty Quattroservicestä kertoo ajatuksiaan HPK:n keväästä ja SaiPasta vastustajana.

1.Onko HPK teillä perheessä yhteinen asia ja puheenaihe? Onko teillä omat pelaajasuosikit joukkueessa?
2.Mikä on veikkauksenne HPK:n sijoituksesta runkosarjassa? Pelaako Kunyk pistekuninkaana kauden loppuun asti?
3.Onko SaiPa kiinnostava joukkue? Tuleeko sieltä mieleen ketään pelaajaa, jota voisi erityisesti seurata?

Mirva Lemmetty:

1. Ensimmäistä kertaa koskaan HPK on päätynyt meidän viikonlopun aamukahvipöytään. Hyviä keskusteluja on käyty, vaikka usein ollaankin eri mieltä tuloksista. Suosikkina voisi mainita Elmeri Erosen, hän pelaa tällä hetkellä läpimurtokauttaan.
2. HPK on neljäs. Kauden alussa todettiin, että joukkueessa on potentiaalia, niin nyt on näytetty, että näin todella on. Ehdottomasti, Kunyk on kunkku!
3. Kyllä me yksi keskitason alapuolen SaiPa voitetaan. Robin Salo on lupaava pakki, joka voidaan tulevaisuudessa toivottaa tervetulleeksi Kerhoon.

Jarkko Lemmetty:

1. On etenkin tällä kaudella firmaliigan veikkauksien myötä. Tyttäret laulavat HPK:n maalilaulua harva se ilta. Karjalainen ja Tikka tekevät otteluista omalla tavallaan viihdyttäviä.
2. Kuuden parhaan joukossa ollaan. Mikäli Kunyk välttyy loukkaantumisilta, hän vie HPK:n pistepörssin, ja jos onnistuu maalinteossa, vie jopa liigan pistepörssin.
3. Saipa ei herätä erityisiä tuntemuksia, eikä pelaajatkaan ole tuttuja. Mitä nyt Lappeenrannan sisaryhtiön kanssa aiheesta sanaillaan joskus.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Uusin Kaupunkiuutiset

26.9.2020

Fingerpori

comic

Päivän Hämeen Sanomat

26.9.2020