fbpx
Firmaliiga

HPK-SAIPA 22.10.2021

HPK:n viime viikonlopun kompurointia Oulussa ja tulevaa perjantain SaiPa-kotipeliä pohdiskelevat Markus Mäkitalo Autokeskuksesta ja Saku Saastamoinen LVI-Hämeestä.
Markus Mäkitalo Autokeskuksesta ja Saku Saastamoinen LVI-Hämeestä.

1. Menikö valmentaja Pikkaraisen kuherruskuukausi joukkueen kanssa jo ohi?
2. Pitääkö taas alkaa olla huolissaan? Onko esimerkiksi maalivahtiosastolla pientä ongelmaa?
3. Olisiko mukava perjantaina antaa köniin kovasti hehkutetulle mestarivalmentajalle Pekka Virralle?

Markus Mäkitalo

1. Hyvä kysymys. Itsekin pohdin sitä. Eihän Pikkarainen alussa mitään ihmettä saanut aikaiseksi, mutta joukkueen lojaliteetti oli korkealla. Ensimmäinen näyttämisen tarve pelaajilla kuitenkin varmaan meni jo ohi. Nyt alkaa pikkuhiljaa näkyä joukkueen oikea taso.
2. Maalivahtipuolella on jossain määrin ongelmaa. Kerholla se on ollut yleensä hyvin hallussa, mutta nyt on ensimmäinen kausi, kun en ole ihan vakuuttunut. Tosin ei maalivahtien piikkiin voi häviöitä laittaa. Yksittäiset ns. kovat pelaajat eivät ole vielä loistaneet. Taitoa ja osaamista kyllä on.
3. Totta kai, kotikaukalossa on aina mukava antaa muille köniin. Uskon, että näin Kerho tekeekin. Valmentajan vaihto oli oikea liike, ja nyt pitää olla kärsivällinen. Pikkaraiselta ei ole vielä voitu odottaa ihmeitä.

Saku Saastamoinen

1. Kyllä se on ohi. Ainahan on niin, että pari peliä menee aluksi hyvin uuden valmentajan kanssa ja tunteet vaikuttavat joukkueen ilmeeseen. Nyt pitäisi kuitenkin alkaa jo näkyä se, paraneeko pelillinenkin taso.
2. En tiedä, pitääkö vielä olla huolissaan. On vähän aikaista sanoa. Maalivahti Laurikainen ei ole ihan viime kauden tasollaan, mutta uskon, että se ei ole vielä ongelma. Enemmänkin ongelma on puolustuspäässä, ei maalivahtiakaan voi kaikesta syyttää.
3. Ilman muuta annetaan köniin Virran porukalle. SaiPan ja HPK:n kokoonpanoissa ei ole juurikaan eroa, eikä Virtakaan niin mestari

 

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset