fbpx
Firmaliiga

HPK–SPORT 19.11.

HPK:n tilannetta sarjataulukossa ja tulevaa Sport-peliä pohdiskelevat Sollo Yhtiöiden Joonas Sollo ja Tawastia Golfin Iiro Nurminen.
Sollo Yhtiöiden Joonas Sollo ja Tawastia Golfin Iiro Nurminen.

1. HPK:n paras pistemies Michael Joly on pistepörssissä sijalla 56 (4+7=11) ja seuraavakin, Arttu Pelli, vasta sijalla 106. Mitä ajattelet tästä? Pitäisikö joukkueessa olla kirkkaampia tähtiä?
2. Nouseeko HPK vielä ennen joulua 10:n joukkoon?
3. Sportin joukkueessa on kuusi Ruotsissa syntynyttä pelaajaa, ja Vaasa on muutenkin osittain ruotsinkielinen. Liittyykö perjantain otteluun vähän jopa maaotteluhenkeä?

Joonas Sollo

1. Tahmeaa on ollut, ja pistepörssi sen kertoo, että meidän kärki on ollut, noh, tylsä. Se on selvä, että jonkun täytyy roolia ottaa. Uskotaan, että parantuneiden esitysten ja hankintojen myötä pistepörssissäkin noustaan.
2. Nyt jos aletaan saamaan kaikki miehet mukaan, niin kympin sakissa ollaan jo kuunvaihteessa. Siitä on hyvä jatkaa kevättä kohti pala kerrallaan eteenpäin.
3. Förlåt, ei auta vaikka ruotsalaisia olisi kymmenen. Kyllähän siniristi ja vaahteranlehti on perjantaina se joka määrää!

Iiro Nurminen

1. Jos ylivoima toimisi, joukkueessa olisi vähän kirkkaampia tähtiä ja tulisi myös pisteitä. Kyllä jonkun täytyy aina joukkuetta johtaa maaleilla ja pisteillä, jotta menestytään.
2. Ehdottomasti HPK nousee kymmenen joukkoon. Kyllä niitä maaleja joku alkaa tehdä, en kyllä vielä tiedä kuka. Ehkä ne ostavat jonkun uuden pelaajan tai myyvät jonkun ulkomaalaisen.
3. Ei liity maaotteluhenkeä perjatain otteluun. Se on aina helppo Sport! Se ei Hämeenlinnassa juhli. HPK voittaa, mutta peli on varmaan vähämaalinen.

 

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset