fbpx
Firmaliiga

HPK-Sport LA 20.3.

HPK:lla on lauantaina etsikkoaika, kun Pohjantähti-areenaan saapuu pudotuspelipaikallaan karkuun pyrkivä Vaasan Sport. Kauden ratkaisuhetkiä arvioivat E-Protechin Matias Honkavuori Oksanen, Caminin Jukka Matero ja Asbestihanskan Antti Wennström.
Matias Honkavuori Oksanen, Jukka Matero ja Antti Wennström

1) Kääntyykö pudotuspelipaikkataistelun suunta vielä HPK:n eduksi Sportia vastaan?
2) Millä silmällä olet seurannut Sportin edesottamuksia HPK:n yrittäessä kiriä vaasalaisia?
3) Miten tämän viikon KooKoo- ja HIFK-otteluiden peruminen vaikuttaa HPK:n loppukauteen?

Matias Honkavuori Oksanen

1) Kyllä kääntyy. HPK on nyt pakon edessä, niin kyllä he siihen pystyvät.
2) En kovin tarkasti. Enemmän olen HPK:ta seurannut kuin Sportia. Kerholla on ollut hyvä meininki ja pisteputki päällä, mutta JYPiä vastaan tuli vähän romahdus.
3) Siinä mielessä se on tietysti huono juttu, että kun lasketaan pistekeskiarvoa, kolmen pisteen pelejä pitäisi saada lisää. Olisi parempi pelata riskillä ja tavoitella pisteitä jokaisesta ottelusta, kun niitä pisteitä ei niin paljon ole, kuin että ei pelattaisi ollenkaan. Pitäisi nimittäin päästä ylöspäin eikä pysyä samoissa lukemissa.

Jukka Matero

1) Totta kai siihen uskotaan. Kun kotijoukkuetta kannatetaan, niin sitä pitää kannattaa vaikeanakin hetkenä. Uskon, että vielä löytyy vääntöä.
2) Silmä kovana. Minkäs sille voi, että he ovat HPK:lta karussa. Eivätkös kaikki saa ansionsa mukaan sarjataulukossa, kun sijoitukset tulevat pelattujen pelien perusteella, vähän kuin Firmaliigassakin.
3) Ne olisivat olleet tärkeitä pelejä, kuten muutkin, kun pitäisi pisteitä saada. P:mäinen juttu HPK:lle. Jos kaikki pelit ovat olleet tärkeitä tähän asti, niin nyt ne vasta ovatkin.

Antti Wennström

1) Prosentit alkavat olla pahasti Kerhoa vastaan, kun ammattimaiset vedonvälittäjät antavat HPK:lle enää kolmen prosentin mahdollisuuden pudotuspeleihin. Mutta on tässä kolmen pisteen aikakaudella hullumpiakin kirejä nähty ja HPK:lta löytyy varmasti vielä ylpeyttä.
2) Sportilla on nyt aiempia vuosia kovempi joukkue, joka on voittanut pelejä, vaikka jokunen pelaaja on sairaslistalla. Tämän kauden Sport ei ole mikään puolimestisjoukkue. Siinä pika-analyysini heistä.
3) Juuri tämä sotii Kerhon mahdollisuuksia vastaan. Näytti, että KooKoosta olisi tullut se HPK:n päävastustaja, koska joukkueilla oli kaksi keskinäistä peliä jäljellä. Nythän se kiinniottaminen on hankalaa.

 

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset