Firmaliiga

HPK - Tappara 22.2.

Kevään HPK-odotuksia Tappara-pelin alla miettivät Tero Tila ravintola Amarillosta ja Sirpa Soininen Café Hoffista.

1. Odotatko HPK:lle tällä kaudella mitalia? Millainen pettymys se olisi, jos sitä ei tulisi?
2. Miten paljon kuulet työssäsi näinä päivinä asiakkaiden puhuvan HPK:sta?
3. Vieraiden tunnuslaulu Tappara on terästä on aikamoinen korvamato. Tunnustatko laulaneesi sitä itseksesi? Entä Kerhon maalilaulua Taas hassuttelee vastustajaa HPK? Taipuuko teräs lauantaina?

Tero Tila:

1. Kyllä mitali ihan mahdollinen on, usko ei siinä mielessä horju, vaikka vähän ailahtelevaisesti HPK onkin pelannut. Ei ole pettymys, vaikkei sitä tulisi. Sukseen ei pidä olettaa olettaa heti jatkuvan.
2. Nykyisessä työssäni en paljon kuulee HPK:sta, mutta asiakasmäärissä pelipäivät näkyvät sekä ennen että jälkeen pelin.
3. On se mahdollista, että olen joskus laulanut Tapparan laulua. HPK:n maalilaulu ei ole korvamadoksi tullut, mutta on se ihan kiva hassuttelu. Veikkaan Tapparan olevan niin kova, että nyt tulee dunkkuun.

Sirpa Soininen:

1. Totta kai omaan joukkueeseen täytyy uskoa, mitalista pelataan. Mutta ei se pettymys olisi, vaikka sitä ei tulisikaan. Annetaan muillekin mahdollisuus.
2. Miesporukoissa HPK:sta puhutaan lounailla. Sieltä kuuluu pöydästä, että hei, tänään on peli. Saan heiltä myös apua omiin veikkauksiini.
3. Tapparan laulu on kyllä korvamato, ja olen sitä joskus hoilannut. Myös Kerhon laulua hoilaan, varsinkin hallissa. Teräs taipuu lauantaina, ilman muuta HPK voittaa.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset