fbpx
Firmaliiga

HPK-Tappara TI 23.2

HPK:n tamperelaisvieraiden putki alkaa tiistaina 23. helmikuuta Tappara-kotipelillä. Tampereen Sähkölaitoksen Taru Vastila, A. Kariniemen talohuollon Anne Kariniemi ja Canoraman Nora Ahtola odottavat HPK:lle kovaa vastusta ylemmästä keskikastista.
Taru Vastila, Anne Kariniemi ja Nora Ahtola

1. Joukkueiden viime ottelut enteilevät tiukkaa peliä. Miten kinkkinen pistejako on odotettavissa?
2. Valtteri Puustinen paikkaa edelleen karanteenissa olevaa Jere Innalaa. Miten hyvin Puustinen on onnistunut palattuaan ykkösketjuun?
3. Euro Hockey Tourilla viiletti viikko sitten Tshekin paidassa tapparalaisia kuin HPK-pelaajia taannoin. Onko Tapparan tshekkikolmikko Kerhon 2000-luvun vaihteen veroinen?

Taru Vastila

1. Näin tapparalaisena uskon Tapparan nappaavan pisteet ja nousevan vielä ylemmäs sarjataulukossa. Odotan aika selvää peliä.
2. Varmasti hyvä ratkaisu, kun Puustinen on ollut viime peleissä pisteillä.
3. Sanoisin, että jopa parempi. Pojat (Dominik Hrachovina, Michal Moravcik ja Jiri Smejkal) ovat kyllä onnistuneet ja parantaneet varsinkin joulun jälkeen. Siinä on kyllä hyvä ryhmä.

Anne Kariniemi

1. HPK on pelannut ailahtelevasti, muttei Tapparakaan ole pelannut tasollaan. Yleensä en veikkaa HPK:ta vastaan, mutta nyt veikkasin. Minusta HPK ei vain ole saanut irti itsestään sitä, mitä pitäisi.
2. Välillä väläyttelee, välillä ei. Hänkään ei ole ollut ihan sillä tasolla, mille hänellä varmasti olisi rahkeita.
3. En usko. Tshekkien taso on kokonaisuutena laskenut niistä kultaisista ajoista. Mielestäni HPK:lla oli paremmat tshekit, mutta moni muukin pelaaja on ponnahtanut loistamaan HPK:sta oli tshekki tai ei.

Nora Ahtola

1. Veikataan, että peli menee lähes tasan, mutta HPK puristaa voiton. Kävimme kädenvääntöä tästä yksiköidemme välillä ja päädyimme sellaiseen konsensukseen, että tiukoille menee. Tasavahvat porukat kyseessä.
2. Puustinen on paikannut Innalaa aivan loistavasti.
3. Äkkiseltään sanoisin, että Tapparan tshekit eivät ole yhtä kovia. Vladimir Vujtek oli kova HPK:ssa, kuten muukin joukkue siihen aikaan. Luotetaan siihen, että uusikin HPK-polvi nousee.

 

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi