Firmaliiga

HPK - TPS 17.1.

TPS-ottelun alla joukkueiden asetelmia kommentoivat Jani Aaltonen Sokos Hotel Vaakunasta ja Otto Ojala Lukkoluketista.

1. Mitä HPK merkitsee Hämeenlinnan seudulle?
2. Millaiseen Kerhon kevätkauteen olisit itse tyytyväinen?
3. TPS on nyt Liigan hännillä. Saako se siellä ollakin?

Jani Aaltonen:

1. Tulin puolitoista vuotta sitten Hollolasta Hämeenlinnaan, ja olen nähnyt todella konkreettisesti, mitä HPK täällä merkitsee. Se on oikeasti mahtava ja tosi kova juttu. HPK on myös hyvä toimija ja yhteistyökumppani, ja se luo paljon tunnetta.
2. Jokainenhan tykkää enemmän voittaa kuin hävitä. Välillä meillä fanaattisilla urheilun kannattajilla odotukset ovat vähän epärealistisia, ja sitten ruvetaan heti dissaamaan, jos tulee häviöitä. Pleijareihin HPK menee varmasti.
3. TPS saa olla sarjan pohjilla, se ei haittaa. Niillä on ollut tosi vaikea kausi. Oma veikkaukseni luultavasti toteutuu perjantain pelissä.

Otto Ojala:

1. Jääkiekko on Hämeenlinnna ykköslaji, ja kaupunki tunnetaan HPK:sta. Omassa työssäkin se näkyy, sillä kun liikkuu muissa kunnissa, HPK nousee puheisiin. Varsinkin mestaruuden jälkeen on ollut niin.
2. Kyllä suoraan playoffs-paikkaan pitäisi päästä, sitten voisi olla tyytyväinen. Siitä on sitten hyvä lähteä pudotuspeleihin. Pelaajista voisi nostaa esille Jere Innalan, hänen vauhdikasta ja taitavaa peliään on ilo seurata. Moderni kiekkoilija.
3. Suuresti ihmettelen, miten niin iso ja perinteikäs seura kuin TPS on valahtanut noin alas. Toivottavasti se saa kurssin pian käännettyä. HPK–TPS-pelit ovat olleet aina hyviä, ja niitä on ollut kiva katsoa.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Uusin Kaupunkiuutiset

26.9.2020

Fingerpori

comic

Päivän Hämeen Sanomat

26.9.2020