Firmaliiga

HPK-TPS 21.11.

Tasapeliputkessa ennen perjantain Lukko-vierasottelua seilannut HPK saa lauantaina vieraakseen Turun Palloseuran. Pistejaon mahdollisuuksia pohtivat e-Protechin Matias Oksanen
Matias Oksanen & Jukka Matero

1) Millainen vaikutus HPK:n peliin on sillä, että joukkue pystyi viimein voittamaan (voittolaukauksilla) päädyttyään viidettä kertaa peräkkäin jatkoajalle keskiviikon JYP-ottelussa?
2) TPS on pelannut HPK:n jälkeen Liigassa toiseksi eniten jatkoaikoja (kuusi ennen perjantain otteluita). Ratkaistaanko voittaja jälleen varsinaisen peliajan jälkeen?
3) HPK ja TPS tunnetaan jäähalleissaan myös ikonisen ärsyttävistä maalilauluistaan. Kumpi menee enemmän ihon alle, Se on siellä vai Hunajata?

Matias Oksanen

1) Tärkeintä olisi tietysti ollut voittaa varsinaisella peliajalla, mutta uskon ja toivon, että se vapauttaa HPK:n peliä. Onhan tässä aika monta kertaa menty jo jatkoajalle.
2) Luulen, että HPK pystyy voittamaan TPS:n varsinaisella. Nyt on kerrankin voittava maalivahti tolppien välissä. Kun hyökkäyspelissäkin tulisi onnistumisia, peli on ihan voitettavissa.
3) Se on siellä menee joka vastustajan ihon alle. Siitä Hämeenlinnassa tykätään eli meillä se ei mene ihon alle ainakaan huonolla tavalla.

Jukka Matero

1) Parempaan päin ollaan menossa. Luulisi vaikuttavan kaikkeen tekemiseen pelaamisesta joukkuehenkeen, kun saadaan voittamisesta kiinni.
2) Niin olen veikannut, eli siksi toivon, että niin myös käy. Näinhän se on, että tässä on kaksi tasapeliherkkää joukkuetta vastakkain.
3) Se on siellä. HPK:n maalilaulu on Liigassa ehdottomasti paras. Sitä on mukava hoilata mukana. Mutta kaikille lauluille on varmaan aikansa ja paikkansa.

 

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset