fbpx
Firmaliiga

HPK –TPS 4.12.

HPK:n kymmenen ottelun voittoputkea ihastelevat ja tulevaa TPS-peliä ennakoivat Digital Office Companyn Juha Kortemaa ja Asbestihanskan Antti Wennström.
Digital Office Companyn Juha Kortemaa ja Asbestihanskan Antti Wennström.

1. Voiko kymmenen voiton putkessa etenevä HPK voittaa kenet tahansa, myös Liigaa johtavan TPS:n lauantaina? Millä eväin Tepsi kaatuu?
2. Mitä odotat uudelta vahvistukselta Patrick Harperilta?
3. Mitä ajattelet siitä, että jääkiekkopelissä muistetaan veteraaneja, kuten lauantaina tehdään? Kiinnostaako sellaisen pelipaidan ostaminen?

Juha Kortemaa

1. Lätkässä voi voittaa kenet tahansa, se on yksi sen parhaita asioita. Kymmenen peliä kun on voitettu putkeen, kyllä siellä on ihan oikeat eväät pojilla olleet. Samoilla eväillä kaatuu TPS.
2. Harper on ihan tuntematon nimi itselle, siksi ei ole mitään odotuksia. Tähän mennessä HPK:n johto on ihan hyvin tehnyt hankintoja, joten eiköhän sieltä hyvä kaveri tule. Maaleja voisi joukkue tehdä enemmän, toivotaan hänestä maalintekijää.
3. Veteraanipeli on erittäin hyvä asia. Olen aikaisemmin ollut katsomassa vastaavaa ottelua, ja se on ollut hyvä juttu. Viime kerralla olin itse asiassa huutamassa paitaakin, mutta en voittanut sitä, kun hinnat nousivat aika korkealle.

Antti Wennström 

1. Voi voittaa. TPS myös pitäisi kaataa paikallisen kiekkohistorian kipeiden muistojen takia, eikö?
2. Odotan Harperilta kärkitaitoa pitkien hyökkäysten solmukohtiin ja ylivoimalle.
3. Veteraanien muistaminen on kaunis ele ja kiitos. Paitaa en osta, mutta kynttilän kummankin isoisäni muistoksi.

 

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset