fbpx
Firmaliiga

HPK-TPS 4.3.

Annemari Kuvaja Kaisan Kukasta, Annemari Suonsivu Tavastia Koulutuksesta ja Saku Saastamoinen LVI Hämeestä pohtivat HPK:n uusimpia sopimuskuvioita.
Annemari Kuvaja Kaisan Kukasta, Annemari Suonsivu Tavastia Koulutuksesta ja Saku Saastamoinen LVI Hämeestä

1. Millainen yllätys oli, että Liigan kuumin pelaaja Michael Joly teki jatkosopimuksen HPK:n kanssa? Entä mitä mieltä olet Kärpistä tulevan keskushyökkääjä Aleksi Mustosen juuri tekemästä sopimuksesta, joka kattaa tämän kevään plus kaksi seuraavaa kautta?
2. TPS on voittanut aikaisemmat kolme peliä Kerhoa vastaan tällä kaudella, yhden se vei jatkoajan ja yhden voittolaukauskisan jälkeen. Miten käy tällä kertaa?

Anne-Mari Kuvaja

1. Joly tuntuu viihtyvän hyvin HPK:ssa ja mitä parasta – on myös hyvä pelaaja. Aleksi Mustosessa on potentiaalia kehittyä vieläkin paremmaksi hyökkääjäksi HPK:n hyvässä valmennuksessa.
2. TPS:llä peli kulkee, kuten Kerhollakin, ja näin enteilen vähämaalista tasapeliä.

Annemari Suonsivu

1. Oli se iso yllätys, upea juttu! Hienoa oli lukea syitä päätökselle. Mustonen ei ole kovin tuttu pelaaja, pirusti tsemppiä tekemiseen toivotan sen perusteella, mitä on tullut viimeaikaisia tehoja seurattua.
2. Voittohan sieltä tällä kertaa on tulossa, tasaisiahan nuo kaikki ovat olleet. Turkulaisilla on ollut tuuria mukana taitoa enemmän, eivätköhän he jää kauemmas taakse tässä kun kevät etenee.

Saku Saastamoinen

1. Ei ollut yllätys. Kerho on varmaan käyttänyt kaikki mahdolliset keinot, että on saanut sopimuksen tehtyä. Joly on ollut tärkeä hankinta ja tulee olemaan tärkeä mies ensi kaudellakin. Mustonen on potentiaalinen kaveri, pelaa varmasti kärkiketjuissa.
2. Tepsi on vastaantulija, ei puhettakaan. Sillä kävi ekoissa peleissä vähän tuuri ja Kerholla ei. Nyt Tepsillä pyyhitään lattiaa.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset