fbpx
Firmaliiga

HPK-TPS TI 30.3.

HPK:n loppukiri jatkuu tiistaina kivikovaa Turun Palloseuraa vastaan. Vanhan Nallen Jonne Koskimies, Kiwojen Autojen Jani Koivusaari ja Canoraman Nora Ahtola arvioivat isäntien selviämistä pakkovoittotilanteessa.
Jonne Koskimies, Jani Koivusaari ja Nora Ahtola

1) HPK on otteluperumisten jälkeen pakkovoiton edessä käytännössä kaikissa jäljellä olevissa otteluissaan mieliessään pudotuspeleihin. Pysyykö oljenkorsi ehjänä?
2) Petri Kontiola (HPK) ja Josh Kestner (TPS) käyvät ottelussa myös taistelua pistepörssin voitosta. Kumman pörssipäivää tiistaina vietetään vai molempien?
3) Nuori ja hyvien ulkomaalaisten kyllästämä TPS on roikkunut kevättalven Liigassa kärjen takana. Miten pitkälle kevääseen Raimo Helmisen suojattien rahkeet riittävät?

Jonne Koskimies

1) Tekisi mieli sanoa kyllä, mutta taisin laittaa tasurin veikkaukseen. Usko on kuitenkin kova, että oranssi kevät on käynnissä ja oljenkorsi pysyy hengissä.
2) Varmaankin molempien. Konna on tehnyt tasaisesti melkein joka pelissä pisteitä. Kestneriä olen seurannut lähinnä pistepörssin kautta, mutta eiköhän molemmilla ole 60 minuuttiin mennessä ainakin yksi piste.
3) Joukkueessa tuntuu olevan yllättävän positiivinen vire. Ulkomaalaiset ovat pelanneet ilmeisen hyvin. Mitalipeleihin voisin heidät kuvitella. Lukko vie varmaan mestaruuden, jos HPK ei pääse playoffeihin, mutta TPS on siinä heti perässä.

Jani Koivusaari

1) Toivon, että pysyisi. TPS on ollut yllättävän hyvä, mutta HPK:kin on ollut hyvä. Pelistä tulee vaikea ja tasainen: jompikumpi voittaa maalilla.
2) Konnan ainakin. Se on saletti, sillä hän on tikissä. Alusta lähtien olen ollut sitä mieltä, että hän on Kerhon ykkösmies.
3) He menevät neljän parhaan joukkoon. He ovat pelanneet noususuhdanteessa kevätkauden. Kun HPK pääsee kymmenen parhaan joukkoon, niin TPS saa olla sitten HPK:n perässä vaikka toinen.

Nora Ahtola

1) Näin täytyy uskoa. HPK:lla on ollut hyvät viime viikot, niin luotetaan, että vire jatkuu.
2) Tämä taistelu menee tietysti oranssipaidalle, kun HPK voittaa. Eli kyllä Kontiola tekee ainakin pisteen enemmän.
3) Vastataan diplomaattisesti eli ei huudella vieraisiin pöytiin. Toivotaan turkulaisille antoisaa kevättä.

 

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset