fbpx
Kaupunkiuutiset

Futarit pääsivät lyhyelle kesätauolle

Vaikka lämpömittaria katsoessa sitä ei aina todeksi uskoisi, Suomessa on heinäkuu ja Tampereen piirin Kolmosen sarjakausi on puolivälissä. Joukkueiden väliset tasoerot alkavat näkyä. Hämeenlinnalaisittain ilahduttavin uutinen on Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kärkipaikka. Myös Härmä on pelannut viime aikoina vahvasti ja on sarjassa neljäntenä. Janakkalan Pallo pitää perää. Kolmosta on pelattu 12 sarjakierrosta ja nyt sarjassa pidetään kahden viikon hengähdystauko. Tositoimiin palataan taas heinäkuun lopussa.

HJS:n kausi on sujunut mallikkaasti. Joukkue on napsinut 12 ottelusta yhdeksän voittoa ja päästänyt vain kahdeksan maalia. Valmentaja Lauri Hakanen on tyytyväinen tuloksiin, mutta samalla muistuttaa, että pelillisesti joukkue pystyy vielä parantamaan. Myös maalinteko on runsaista paikoista huolimatta ollut ajoittain vaikeaa.

Viime keskiviikkona HJS kohtasi TPV/2:n Tampereella. Hämeenlinnalaiset hallitsivat kenttätapahtumia selvästi, mutta maalipuiden väliin nahkakuulaa ei millään meinattu saada. HJS:n sankariksi nousi Sakari Sulonen joka pääsi pistämään pallon takatolpalta sisään, kun ottelua oli pelattu 72 minuuttia. HJS otti riemukkaan kolmen pisteen vierasvoiton ja lähti lyhyelle ja ansaitulle lomalle sarjakärjessä. HJS ei osallistu Suomen cupiin eikä Regions Cup -turnauksieen ja keskittyy näin ainoastaan vain Kolmoseen.

Hämeenlinnan Härmä on päässyt alkukauden kompuroinnin jälkeen erinomaiseen vireeseen. Kesätauolle lähdettäessä joukkueen sarjasijoitus on neljäs. Viime lauantaina Härmä kohtasi Kaurialassa Tampereen Kisatoverit. Ottelu oli Härmän näytöstä alusta loppuun ja kotijoukkue nautiskeli 5–0 -voiton. Jonni Thusberg ja Juuso Lindroos iskivät ottelussa kaksi maalia mieheen. Kolmosessa Härmä on viimeksi hävinnyt sarjaottelun 12. toukokuuta. Tuon jälkeen joukkue on ottanut kahdeksasta sarjapelistä viisi voittoa ja kolme tasapeliä.

JanPan viimeisestä voitosta on vierähtänyt jo kuukausi ja neljästä viimeisestä ottelusta on tullut tappio. JanPan päävalmentaja Jari Tiitta on kuitenkin luottavaisin mielin.

– Viime keskiviikkona pelasimme vahvan ottelun Ilvestä vastaan ja hävisimme niukasti 2-1. Huhtikuun sarja-avauksessa sama vastustaja röykytti meitä peräti 11-1 eli keväästä peli on mennyt parempaan suuntaan. Olemme myös saaneet pelaajarinkiin lisävahvistuksia ja on vain ajan kysymys, milloin sarjapisteitä alkaa taas tulla. Meidän loppukauden tavoitteemme on säilyä sarjassa. Kolmosen häntäpää on hyvin tasainen ja päävastustajamme loppukaudella ovat muut häntäpään joukkueet eli PJK, TPV/2 sekä TKT.

Tiitta antaa tunnustusta molemmille hämeenlinnalaisjoukkueelle.

– HJS ja Härmä ovat hyviä joukkueita ja kumpi tahansa voisi nousta Kakkoseen. Tällä hetkellä HJS:n pelaajamateriaali on hieman laajempi. Lauri Hakanen on tehnyt hyvää työtä HJS:n peräsimessä ja sarjan kärkipaikka on ansaittu.

Asiasanat

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset