fbpx
Kaupunkiuutiset Hämeenlinna

Fysioterapeutit ja palveluneuvojat pistäytyvät pitäjissä

Ikäihmisille on tarjolla maksutonta neuvontaa hyvinvoinnista.
Tilaisuuksissa fysioterapeuttien ja palveluneuvojien tiimi antaa ikääntyneille hyvinvointia edistäviä ohjeita sekä esitteitä ja neuvontaa. Kuva: Miika Kangasniemi
Tilaisuuksissa fysioterapeuttien ja palveluneuvojien tiimi antaa ikääntyneille hyvinvointia edistäviä ohjeita sekä esitteitä ja neuvontaa. Kuva: Miika Kangasniemi

Hämeenlinnan kaupungin fysioterapeutti ja palveluneuvojat kiertävät syksyllä Hämeenlinnan pitäjissä ja kantakaupungissa jakamassa tietoutta ikääntyneiden hyvinvoinnista ja palveluista.

Maksutonta neuvontaa

Maksuttomissa tilaisuuksissa on tarjolla muun muassa käytännön vinkkejä voimaharjoitteluun, tasapainon kehittämiseen ja ikääntyneiden ravitsemukseen. Paikan päällä on mahdollista esimerkiksi mittauttaa oma puristusvoima ja tarjolla on myös hyvinvointia edistäviä ohjeita sekä esitteitä. Ikäihmisten palveluneuvojilta on mahdollisuus saada myös neuvontaa.

Pitäjäkierros jo käynnissä

Palveluneuvojat ja fysioterapeutit starttasivat kierroksensa viime viikolla Tuuloksesta.

Seuraavaksi ryhmä piipahtaa vierailulle Kalvolan Lähimmäistupaan ensi viikolla. Palveluneuvojat ja fysioterapeutit ovat tavattavissa Kalvolan Lähimmäistuvassa (Hallintotie 1, Iittala) keskiviikkona 25.9. kello 12.

Lokakuussa ryhmä vierailee Lammilla seurakuntatalossa (Katariinantie 1) torstaina 10.10. kello 12–13, sekä Rengon seurakuntatalossa (Hinkaloistentie 1) torstaina 17.10. kello 12.30.

Marraskuussa on vuorossa Kanta-Hämeenlinna. Neuvontaa ja vinkkejä on tarjolla Kumppanuustalon auditoriossa (Kirjastokatu 1) keskiviikkona 6.11. kello 11–12 sekä Hauholla entisessä KOP:n tilassa (Hauhontie 14 D) torstaina 28.11. kello 14.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset