fbpx
Kaupunkiuutiset

Goodmanissa omat ravintolapäivät

Kauppakeskus Goodmanin 14 ravintolaa järjestää seuraavana viikonloppuna ensimmäiset Reteet Ravintolapäivät. Tapahtumasta on tarkoitus tehdä kaksi kertaa vuodessa järjestettävät herkuttelupäivät.

Tapahtumaa ideoinut ravintoloitsija Pekka Pervitin toteaa tapahtuman olevan laatuaan ensimmäinen Hämeenlinnassa.

– Eri ravintoloiden yhteistyössä järjestämää ravintolapäivää ei ole aikaisemmin näillä kulmilla nähty, muualla kylläkin.

Reteet Ravintolapäivät pitävät sisällään muun muassa Goodmanin ravintolasuunnistuksen, jokaisessa ravintolassa erikoistarjouksia, maistiaisia ja pieniä yllätyksiä. Suunnistuksen ideana on löytää kaikki kauppakeskuksen ravintolat ja saada karttaan leima. Kaikki leimat keränneiden kesken arvotaan sunnuntaina 1 000 euron edestä lahjakortteja.

Ravintolapäivän tarkoituksena on myös kertoa siitä, että Goodmanin ravintoloissa on tarjolla paljon muutakin kuin pikaruokaa.

Jos sää sallii, grillataan ja tarjoillaan wokkimaistiaisia. Sateen sattuessa maistiaiset ovat tarjolla sisätiloissa ilman ulkogrilliherkkuja.

– Kenenkään ei ole pakko ostaa mitään. Ravintolamaailmaan tutustuminen antaa varmasti ideoita tuleviin ruokailuhetkiin, Pekka Pervitin sanoo.

Kauppakeskus Goodmanin ravintolapäivät 19.–20. syyskuuta.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset